MasterChef: Ο Γιώργος αποκαλύπτει τι έχει σκοπό να κάνει μετά την αποχώρησή του από το παιχνίδι
Media

MasterChef: Ο Γιώργος αποκαλύπτει τι έχει σκοπό να κάνει μετά την αποχώρησή του από το παιχνίδι

Ο Γιώργος, είναι ένας από τους παίκτες που η αποχώρησή του από το MasterChef, «άναψε φωτιές».

Ο παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής, μίλησε σε γνωστό περιοδικό για όλους και για όλα, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει και τα μελλοντικά του σχέδια.

Είδαμε την Άλκηστη να κατηγορεί τον Αλέξανδρο. Εσύ θεωρείς πως ο Αλέξανδρος σου έδωσε λάθος οδηγίες σκοπίμως;
Εγώ όταν ήμασταν μέσα στο σπίτι ξεκάθαρα δεν είχα ζητήσει από κάποιον συγκεκριμένο βοήθεια για τη δοκιμασία της αποχώρησης, γιατί είμαι και από τους ανθρώπους που αφήνουν τον άλλον να πράξει αυτό που νιώθει. Ήξερα ότι κάποιοι θα είναι πάνω από τον εξώστη τον δικό μου και ότι ανάμεσα τους θα είναι ο Άλεξ, η Άλκηστις και ο Χρήστος. Σίγουρα δεν έγινε κάτι σκόπιμα, αν και θεωρώ ότι τον τελευταίο λόγο τον έχω εγώ. Πιστεύω πως είναι λάθος να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας. Την πλήρη ευθύνη την έχω εγώ για το πιάτο μου, κανένας άλλος.

Υπάρχουν όντως τόσο έντονες κόντρες;
Αν λάβουμε υπόψη ότι πρόκειται για ένα διαγωνισμό, είναι όπως είναι και ένας ποδοσφαιρικός αγώνας. Οι ομάδες θα κατέβουν με μια συγκεκριμένη στρατηγική, θα αγωνιστούν προς όφελος τους και δεν καταλαβαίνω πού είναι το παράλογο κάποιος να σκέφτεται στρατηγικά σε ένα τέτοιο παιχνίδι.
Το σύνολο του παιχνιδιού είναι και μια μικρογραφία της ζωής μας. Δεν παίρνουμε πάντα αυτό που αξίζουμε ή αυτάγιατο οποίο προσπαθούμε.

Θα ήθελες να επιστρέψεις;
Με αυτό που σκέφτομαι τώρα θεωρώ ότι το ποτάμι πάει μπροστά, ό,τι έγινε έγινε και πάμε παρακάτω. Βέβαια, ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις τι μπορεί να είναι αυτό που θα σε κάνει να πεισμώσεις, να μετανιώσεις ή οτιδήποτε. Είναι αυτό που λέμε «ποτέ μη λες ποτέ».

Τι ετοιμάζεις τώρα;
Πριν φύγω από το Ρέθυμνο, είχα κλείσει να κάνω ένα μαγαζί δικό μου με τοπικά προϊόντα και με προϊόντα τα οποία γίνονται κυρίως με γάλα (π.χ. γαλακτομπούρεκο, παγωτό κ.ο.κ.). Ο αδελφός μου παράγει αρκετό γάλα. Σκέφτομαι αρκετά χρόνια αυτό το κόνσεπτ και βρήκα το χώρο όταν προέκυψε το «MasterChef». Το πάγωσα για λίγο και ο στόχος μου είναι τώρα να το ξεκινήσω.

Ο τόπος σου δοκιμάστηκε από τα καιρικά φαινόμενα. Γνωρίζοντας ότι είχες έντονη φιλανθρωπική δράση. Θα κάνεις κάτι;
Η αλήθεια είναι ότι όταν ξεκίνησα το Hope Street ό,τι έσοδα είχα τα έριχνα σε αυτό. Θεωρώ ότι είναι ένα πολύ ωραίο κόνσεπτ, γιατί εξυπηρετεί πολλούς σκοπούς. Δυστυχώς, δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να το στηρίξω πλέον. Για αυτό και έχω προσφερθεί αν κάποιος πιστέψει σε αυτό και θεωρεί ότι μπορεί να το κάνει μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου μέσα από τα social media (Fb Giwrgos orfanos, Insta orfanos_g) να του δώσω την ιδέα και τον τρόπο που το λειτουργούσαμε εμείς, για να προσφέρει ό,τι μπορεί μέσα από αυτό στους συνανθρώπους μας, λέει στο 7 μέρες TV.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved