Ποιο το τηλεοπτικό μέλλον Γεωργίου-Νικολάου-Δημητρίου;
Media

Ποιο το τηλεοπτικό μέλλον Γεωργίου-Νικολάου-Δημητρίου;

To τατουάζ ολοκληρώνει τον κύκλο του και οι συντελεστές της σειράς σχεδιάζουν τα νέα τους επαγγελματικά βήματα.

Η επιτυχημένη πορεία που σημειώνει «To τατουάζ» έκανε τη δημιουργική ομάδα του και τους υπευθύνους του ΑLΡΗΑ να συζητούν οπό νωρίς τη συνέχιση του και για τρίτο κύκλο επεισοδίων. Ενώ όλα έδειχναν να κυλούν ομαλά, αποφασίστηκε η σειρά να ολοκληρωθεί στο τέλος της τρέχουσας σεζόν όπου λήγει και το συμβόλαιο των δύο πλευρών. Και μπορεί π ερωτική - αστυνομική σειρά να βρίσκεται σε εξέλιξη, όμως η σεναριογράφος Βάνα Δημητρίου, ο Αντρέας Γεωργίου και ο Κούλλης Νικολάου έχουν αρχίσει ήδη να σχεδιάζουν τις σειρές που επιθυμούν να πουλήσουν στους ενδιαφερόμενους σταθμούς, με σκοπό να προβληθούν την τηλεοπτική σεζόν 2019-2020.

Οι τρεις δημιουργοί έχουν στα σκαριά δύο νέες καθημερινές σειρές, εκ των οποίων η μία θα είναι κυπριακής παραγωγής και είναι η μεταφορά του βιβλίου «Αστέρια στην άμμο» της Ρένας Ρώσση-Ζαίρη σε διασκευή Ρένας Ρίγγα και σκηνοθεσία Θοδωρή Νικολαΐδη.

Η δεύτερη σειρά θα είναι ελληνοκυπριακής παραγωγής σε σενάριο Βάνας Δημητρίου και θα προβάλλεται σε Ελλάδα και Κύπρο. Αυτή την περίοδο, η σεναριογράφος και οι στενοί συνεργάτες της έχουν αρχίσει να γράφουν το πρώτο επεισόδιο, που θα χρησιμοποιηθεί, ουσιαστικά, για τον «πιλότο» της σειράς, όπου αναμένεται να παραδοθεί περί τα μέσα Μαρτίου και να προχωρήσουν άμεσα στα γυρίσματα του και στη συνέχεια να κατατεθεί στους ενδιαφερόμενους σταθμούς.

Τώρα, όσον αφορά τη στελέχωση των καστ των σειρών, οι συντελεστές έχουν αρχίσει ήδη να βολιδοσκοπούν ιδιαίτερα γνωστούς ηθοποιούς αλλά και πρωτοεμφανιζόμενους τους οποίους ξεχωρίζουν μέσα από τα βιογραφικά που κατατίθενται στις σχετικές αναγγελίες που έχουν δημοσιευτεί μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Φυσικά, θα δούμε και ηθοποιούς που διατηρούν άριστες σχέσεις με τους συντελεστές και συνεργάζονται όλα αυτά τα χρόνια. Μέχρι αυτή τη στιγμή ο μόνος σίγουρος είναι ο Στέφανος Μιχαήλ, ενώ ο Νίκος Πολυδερόπουλος έχει κάνει μία πρώτη συζήτηση. Εν αντιθέσει με τη Χρύσα Παπά, η οποία δεν έχει συμφωνήσει να είναι σε κάποια καινούργια σειρά, όπως έχει γραφτεί.

Ποια κανάλια διεκδικούν Δημητρίου-Γεωργίου-Νικολάου;

Η Βάνα ∆ηµητρίου, ο Ανδρέας Γεωργίου και ο Κούλλης Νικολάου ανήκουν, μέχρι και τα τέλη Ιουνίου, στο δυναμικό του ΑLΡΗΑ. Οι δύο πλευρές, όμως, πέρα από τη συνέχιση του «Τατουάζ», συζητούσαν το ενδεχόμενο να προσαρ¬μόσουν στα ελληνικά το σενάριο του σίριαλ «Love after love».

Από την ημέρα που ανακοινώθηκε ότι «Το τατουάζ» θα ολοκληρωθεί με το τέλος της τρέχου¬σας σεζόν, οι ιθύνοντες άρχισαν να συζητούν με άλλους συντελεστές το ξένο φορμάτ. Παράλληλα, οι τρεις δημιουργοί άρχισαν συζητήσεις με τα στελέχη του ΟΡΕΝ και του ΣΚΑΪ, που εκδήλωσαν και πιο έντονα το ενδιαφέρον τους. Μέχρι στιγμής, δεν έχουν έρθει σε καμία οριστική συμφωνία, αλλά οι υπεύθυνοι του ΣΚΑΪ έχουν ξεκαθαρίσει πως επιθυμούν να αποκτήσουν μία από τις δύο σειρές.

Πηγή: ΜΥ ΤV

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved