Η Φωτεινή Τσακίρη αποκαλύπτει εξελίξεις γα τη σειρά «Η Επιστροφή»
Media

Η Φωτεινή Τσακίρη αποκαλύπτει εξελίξεις γα τη σειρά «Η Επιστροφή»

Η Φωτεινή Τσακίρη μιλά για την εξέλιξη του ρόλου της στη σειρά Η επιστροφή.

Η ηθοποιός αναφέρεται στις εξελίξεις της ηρίδας της, αλλά και όσα θα συμβούν στα επόμενα επεισόδια.

Τι χαρακτήρας είναι τελικά η Βίκυ που υποδύεστε;

Η Βίκυ συστήθηκε χαρούμενη και ανέμελη στο κοινό. Μία γυναίκα που δεν είχε ιδιαίτερα προβλήματα και φρόντιζε με πολλή αγάπη το σπίτι της και την οικογένεια της. Όλη την ενέργεια της τη διοχέτευε στο σπίτι της. Βέβαια, κάποια στιγμή αυτό ανατράπηκε μοιραία οπό το συμβάν που στιγμάτισε ιούς πάντες. Εκεί πια, άρχισε κάτι άλλο. Δεν θα μπορούσε να μην επηρεαστεί και να συνεχίσει να είναι στο ροζ συννεφάκι. Είναι μία γυναίκα που π οικογένεια της είναι η ζωή της και η αχίλλειος πτέρνα της όμως. Είναι το τρωτό της σημείο.

Θα μπορούσε η αγάπη της για τον Λευτέρη να την κάνει συνεργό του;

Είναι μία πολύ ευαίσθητη και εύθραυστη γυναίκα η Βίκυ. Οπως έχουμε δει, η αγάπη της είναι μεγάλη για εκείνον, αλλά έχει φραγμούς και όρια. Εχει ένα ηθικό κομμάτι, που είναι απροσπέλαστο. Και αυτό είναι που της δημιουργεί τη σύγχυση και το πρόβλημα με τον Λευτέρη. Από τη μία είναι η αγάπη της για τον σύζυγο της και από την άλλη το σωστό. Και αυτό είναι που με ιντριγκάρει και εμένα σε αυτόν τον ρόλο που υποδύομαι.
Πώς θα είναι η Βίκυ από εδώ και πέρα; Περνάει πολύ δύσκολα. Και η Άννα και η Βίκυ περνούν δύσκολα. Είναι κοινωνικά στιγματισμένες και αποκομμένες. Αυτό αυτομάτως τις μετατρέπει σε αγρίμια. Μόνο και μόνο από την άμυνα τους δεν μπορούν να είναι κανονικές, είναι μονίμως σε άμυνα. Και περισσότερο η Βίκυ, η οποία προσπαθεί να υπερασπιστεί την κόρη της, που είναι το μόνο που της έχει απομείνει.

Θα κινδυνεύσει ξανά η ζωή της;

Σίγουρα δεν περνάει καθόλου καλά. Αλλά δεν γνωρίζω τι θα συμβεί στο μέλλον.

Πώς θα είναι η σχέση της με την Έλενα από εδώ και στο εξής;

Αυτό που έχει συμβεί με την Έλενα είναι ένα πολύ μεγάλο αγκάθι για τη Βίκυ. Έχει διχαστεί η κατάσταση. Η Βίκυ με την Άννα έχουν ελάχιστους συμμάχους πια. Εκτός από τον Χρήστο, όλοι τις αντι-μετωπίζουν καχύποπτα και με προκατάληψη. Και η Έλενα, ενώ είναι ένα πολύ καλό και ηθικό άτομο, .παλεύει πολύ μέσα της γιατί έχει περάσει πολλά. Εχουν περάσει πολλά μαζί και είναι μία φιλία που δεν μπορεί να παραγκωνιστεί. θα περάσει από διάφορα κύματα η σχέση τους θα γίνουν προσεγγίσεις, αλλά όχι πολύ εύκολα. Για τον ίδιο λόγο η Βίκυ δεν μπορεί να «δώσει» τόσο εύκολα τον άντρα της. Για να πάρεις μία τέτοια μεγάλη απόφαση και να αλλάξεις τη ζωή σου, επειδή είμαστε πλάσματα της συνήθειας, χρειάζεται πολύ κουράγιο.

Τι να περιμένουν οι τηλεθεατές στα επόμενα επεισόδια;

Να περιμένουν τα πάντα! Και εμείς, όπως και οι τηλεθεατές, κρατάμε την αναπνοή μας όταν παίρνουμε τα νέα σενάρια.

Πηγή: MY TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved