Φωτεινή Τσακίρη: «Ποτέ και πουθενά οι συνθήκες δεν είναι οι ιδανικές»
Media

Φωτεινή Τσακίρη: «Ποτέ και πουθενά οι συνθήκες δεν είναι οι ιδανικές»

Η Φωτεινή Τσακίρη αποκαλύπτει πώς ανταπεξέρχεται στις συνεργασιες που δεν περνά καλά.

Η ηθοποιός, ακόμη, αναφέρεται στις συνθήκες που επικρατούν ανά δουλειά και στο μυστικό μιας επιτυχημένης παραγωγής.

Έχετε συμμετάσχει σε πολλές επιτυχημένες τηλεοπτικές παραγωγές. Με τι κριτήρια επιλέγετε τις συνεργασίες σας;

Με το ένστικτο και όσο μπορώ με το σενάριο, τους συνεργάτες. Ποτέ, όμως, δεν μπορείς να ξέρεις τι θα γίνει. Όπως προανέφερα, η «Επιστροφή» ξεπέρασε τις προσδοκίες μου και στην αρχή δεν περίμενα να πάμε για νέο κύκλο επεισοδίων. Υπάρχουν οι ιδανικές συνθήκες στις δουλειές πια; Ποτέ και πουθενά οι συνθήκες δεν είναι οι ιδανικές. Ούτε στη δουλειά ούτε στη ζωή. Αυτό έχω καταλάβει μέχρι στιγμής.

Δουλεύετε το ίδιο, όμως, και σε μία συνεργασία που περνάτε καλά και σε μία που δεν περνάτε και τόσο καλά; Υπάρχει το ίδιο αποτέλεσμα;

Όχι. Από μέρους μου θα προσπαθήσω να επικεντρωθώ σε αυτό που μου αναλογεί. Από εκεί και πέρα, είναι καλύτερο για τπν ψυχοσύνθεση μας και για την ψυχική και σωματική μας ακεραιότητα να έχουμε όσο το δυνατόν καλύτερες προϋποθέσεις. Αλλά αυτό δεν συμβαίνει πάντα. Οπότε απομονώνεις κάποια στοιχεία και επικεντρώνεσαι στον στόχο σου.

Κατά τη γνώμη σας, υπάρχει κάποιο μυστικό για να χαράξει επιτυχημένη πορεία μία παραγωγή;

Δεν ξέρω, αλλά δεν νομίζω. Σίγουρα μπορείς να είσαι σε ετοιμότητα και σίγουρα αν το ζητούμενο σου είναι να εξελίσσεται επαγγελματικά και ως άνθρωπος κάτι θα καταφέρεις.

Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια της πορείας σας ξεχωρίζετε κάποια συνεργασία και γιατί;

Όλες ήταν πολύ αγαπημένες. Τις περισσότερες τις θυμάμαι με πολλή νοσταλγία και μ' αρέσει να επικεντρώνομαι στα θετικά. Τα αρνητικά τα σβήνω.

Και αυτό γίνεται αυτόματα. Την αγαπάτε την τηλεόραση;

Βεβαίως την αγαπάω, όπως αγαπάω το θέατρο και τον κινηματαγράφο. Απλά είναι τρεις διαφορετικές δουλειές. Είναι διαφορετική η μεθοδολογία τους, αλλά είναι ένα για εμένα. Δεν τα ξεχωρίζω.

Πηγή: ΜΥ TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved