Η Νικολέττα Βλαβιανού εισβάλλει σε σειρά του ALPHA
Media

Η Νικολέττα Βλαβιανού εισβάλλει σε σειρά του ALPHA

Στη διάρκεια των τριών χρόνων που προβάλλεται η σειρά του ΑLΡΗΑ «Έλα στη θέση μου» έχουμε δει να περνούν από αυτή πολλοί και διαφορετικοί ήρωες, καλοί, αδίστακτοι, ευσυνείδητοι και παράνομοι.

Αυτή τη φορά στην ιστορία εντάσσεται μία παμπόνηρη γυναίκα που ξέρει καλά τι θέλει και ηώς να το παίρνει. Η Ζαφειρία Ζούβα αγαπάει να κινείται στα όρια της παρανομίας και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει μπλεξίματα. Σε μία τέτοια, δύσκολη στιγμή βρίσκεται και τώρα...Έτσι, αποφασίζει να βρει καταφύγιο στο σπίτι του γιου της, του Μάκη, κατά κόσμον Ανάσταση Κολοβού.

Τον ρόλο της υποδύεται η ηθοποιός Νικολέττα Βλαβιανού, η οποία αποκαλύπτει τα πάντα για τη συμμετοχή της στη σειρά.
«Με ειδοποίησαν ότι με χρειάζονται για έναν ρόλο. Όταν μου είπαν τις λεπτομέρειες, μου φάνηκε ότι έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και έτσι δέχτηκα.

Άλλωστε, στη σειρά παίζουν αρκετοί φίλοι, με τους οποίους έχουμε συνεργαστεί στο θέατρο, όπως ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, η Μαρία Φιλίππου, ο Χάρης Γρηγορόπουλος, ο Παύλος Ευαγγελόηουλος» τονίζει η ίδια για τη συνεργασία της, ενώ συμπληρώνει: «Η συνεργασία με τον ΑLΡΗΑ έτυχε σε καλή στιγμή. Πριν ήμουν στις "Μάγισσες της Σμυρνης" και δεν θα μπορούσα να συμμετέχω και σε καθημερινό. Έτυχε, λοιπόν, την κατάλληλη ώρα, πάνω που ολοκληρώθηκε το ένα, αρχίζει το άλλο».

Ταυτόχρονα, αναφέ¬ρεται στον ρόλο που υποδύεται, λέγοντας: «Αγαπώ την κωμωδία! Ο ρόλος της Ζαφειρίας μου αρέσει ιδιαίτερα, μου φάνηκε πρωτότυπος. Έχει ενδια¬φέρον σεναριακά, είναι ρόλος-βόμβα», λέει στο MY TV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved