Μίρκα Παπακωνσταντίνου: «Είναι πάντως προτιμότερο για έναν ηθοποιό να κάνει έναν «κακό»
Media

Μίρκα Παπακωνσταντίνου: «Είναι πάντως προτιμότερο για έναν ηθοποιό να κάνει έναν «κακό»

Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου εξηγεί γιατί οi ρόλοi των κακών είναι πιο ενδιαφέροντες.

Για τον ρόλο της Αλεξάνδρας στη σειρά "το σοι σου" δηλώνει:

«Όταν πρωτοδιάβσα τον ρόλο της Αλεξάνδρας, μου άρεσε πάρα πολύ και μου αρέσει πια και το πώς εξελίχθηκε. Μπορεί να μιλά απότομα στις νύφες της, όμως έχει χιούμορ και μου αρέσει που οι σεναριογράφοι, "ξεφλούδισαν" την τρυφερότητα που έχει ως άνθρωπος. Μου έχει κάνει εντύπωση που ο κόσμος έχει αγαπήσει μια "αρνητική" ηρωίδα, που πάντα 'έχει έναν κακό λόγο να πει. Είνφι πάντως προτιμότερο για έναν ηθοποιό να κάνει έναν «κακό». Έχουν περισσότερο ενδιαφέρον, πιο πολύ ψωμί ως «ρόλοι».

Με τα χρόνια, τον έχετε φέρει στα μέτρα σας ή σας έχει πάει ο ρόλος στα δικά του;

«Αυτά πάνε μαζί συνήθως. Το καταλαβαίνεις και αν δεις τις παλιές μου σειρές, που έχω κάνε "τέρατα"! Οι συγγραφείς είνα ανεξάρτητοι και ένας ρόλος δεν είναι ποτέ επίπεδος».

Πόσο σημαντικό είναι το γεγονός ότι παίζετε σε μια επιτυχημένη σειρά και δεν χρειάζεται κάθε σεζόν να αναζητάτε τηλεοπτική στέγη;

«Δεν ξέρω πόσο θα την αναζητούσα ή θα με αναζητούσε εκείνη. Κανείς μας δεν περίμενε πως το "Σόι" θα πήγαινε τόσα χρόνια. Συνήθως δεν έκανα ποτέ θέατρο και τηλεόραση μαζί. Είναι ασήκωτο το βάρος. Μου έκαναν όμως ενδιαφέρουσες προτάσεις για το θέατρο και δεν ήταν εύκολο να τις αρνηθώ», λέει στο Τηλέραμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved