Το Τατουάζ: Καταιγιστικές οι εξελίξεις
Media

Το Τατουάζ: Καταιγιστικές οι εξελίξεις

Το τατουάζ έπεται με αμείωτο ενδιαφέρον, ενώ οι εξελίξεις της σειράς θα καθηλώσουν το κοινό.

Ο εθισμός της 'Ολγας στο αλκοόλ την καθιστά επικίνδυνη για τον εαυ¬τό της και το παιδί της. Μετά το τροχαίο ένα νέο περιστατικό αποδεικνύει πως πλέον έχει χάσει κάθε έλεγχο. Σε κατάσταση μέθης, ξεχνά τη Λήδα στο πάρκο, γυρνά στο σπίτι και πέφτει για ύπνο. Οι ώρες περνούν, νυχτώνει και ο Στέφανος με τον Αλέξανδρο επιστρέφουν στο σπίτι, για να διαπιστώσουν έντρομοι πως η Όλγα κοιμάται, ενώ η Λήδα δεν είναι πουθενά.. Μόλις η 'Ολγα συνέρχεται και συνειδητοποιεί τι έχει συμβεί, ακολουθούν σκηνές πανικού.

Ευτυχώς η περιπέτεια λήγει γρήγορα και ο εντοπισμός της Λήδας φέρνει δάκρυα χαράς στην 'Ολγα. Παράλληλα όμως αναγκάζεται να παραδεχτεί ανοιχτά το πρόβλημα της στον Αλέξανδρο, ο οποίος είναι οργισμένος μαζί της, αλλά και με τον Στέφανο, που την «κάλυψε», θέτοντας τη ζωή της μικρής σε κίνδυνο.

Μέχρι να συνέλθει η Όλγα, ο Αλέξανδρος δεν σκοπεύει να της αφήσει την κόρη του και της ανακοινώνει χωρίς περιστροφές πως θα την πάρει μαζί του στην Αίγινα. Φυσικά η' Ολγα διαφωνεί και ανάμεσα τους ξεσπά άγριος καβγάς. Ωστόσο η νεαρή γυναίκα διαπιστώνει πως δεν θα καταφέρει να αλλάξει γνώμη στον Αλέξανδρο. Χωρίς να μπορεί να σκεφτεί καθαρά, λοιπόν, κάνει μια κίνηση απελπισίας παίρνει κρυφά τη μικρή και εξαφανίζεται!

Αγωνιώδης αναζήτηση

Ο Στέφανος με τον Αλέξανδρο αρχίζουν ένα ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσουν μητέρα και κόρη. Η 'Ολγα νιώθει πως ο Στέ¬φανος την πρόδωσε... Βρίσκει καταφύγιο μαζί με τη Λήδα σε ένα ξενοδοχείο, αλλά οι δύο άντρες την εντοπίζουν. Δεν έχει άλλη επιλογή από το να αποδεχτεί την απόφαση του Αλέξανδρου να απομακρύνει τη Λήδα από τα Μετέωρα και αυτό τη φέρνει σε απελπιστική κατάσταση. Παλεύει με τις τύψεις και την εξάρτηση της από το αλκοόλ. Ο Στέφανος προσπαθεί να της συμπαρασταθεί και να τη βοηθήσει, αλλά εκείνη τον διώχνει. Στο μεταξύ, στην Αίγινα, η Μάρθα αποφασίζει να πάει για λίγες ημέ¬ρες στην Αθήνα, προκειμένου να ανακαινίσει ένα μικρό διαμέρισμα που έχει, γιατί σκοπεύει να μείνει σε αυτό κατά τη διάρκεια της... φοιτητικής της ζωής. Παίρνει μαζί της και τη Λήδα, ώστε να την προσέχει. Ο Παύλο ςαπό την πλευρά του θυμώνει και η γκρίνια του πλέον γίνεται ενοχλητική γι' αυτούς που είναι υποχρεωμένοι να τον ακούνε όλη μέρα.

Η'Ολγα, βαθιά πληγωμένη από την απουσία της Λήδας, ξεσπά στον Στέφανρ. Ικετεύει την Άννα να μεσολαβήσει ώστε να γυρίσει το παιδί σε εκείνη, αλλά ο Αλέξανδρος είναι ανένδοτος. Νηφάλια πια, συνειδητοποιεί σιγά σιγά πόσο άδικα φέρθηκε στον Στέφανο. Καταλαβαίνει πως η αγάπη της για τη Λήδα και τον Στέφανο είναι πάνω από το αλκοόλ και αποφασίζει να κάνει μια νέα αρχή. Ο Στέφανος αναλαμβάνει προσωπικά την αποτοξίνωση της και η πρώτη φάση περιλαμβάνει γυμναστική μέχρι τελικής πτώσεως! Η κοπέλα όμως είναι απόλυτα δεκτική στο σκληρό πρόγραμμα, αφού το μόνο που τη νοιάζει είναι να ξεπεράσει το πρόβλημα της για χάρη της κορούλας της.

Σε στενό κλοιό η Μαργκό

Ο Νικόλας ταξιδεύει οτο Λονδίνο προκειμένου να πάρει από τον Πέτρο πληροφορίες για τα όπλα που μεταφέρει ή Μαργκό. Την ίδια στιγμή, το δικαστήριο του Ορφέα πλησιάζει. Το γεγονός αυτό προκαλεί ανάμικτα συναισθήματα στην οικογένεια Μελά, ενώ ο Σωκράτης εξακολουθεί να ψάχνει για στοιχεία στο «κρυφό» σπίτι του Ορφέα στη Δραπετσώνα. Ο Χάρης βοηθά τον Σωκράτη με τα άπειρα έγγραφα στο σπίτι του Ορφέα και ανακαλύπτει ένα φαρμακευτικό σκάνδαλο.,. Εν τω μεταξύ, ο Πέτρος αποκαλύπτει στον Νικόλα όλα όσα υποψιάζεται για τη Μαργκό και τον Τόνι και ο Νικόλας αναλαμβάνει να πάει την έρευνα ένα βήμα παραπέρα. Την ίδια ώρα, ο Τόνι δίνει τα χέρια με τη μάνα του και ξαναμπαίνει ενεργά στο εμπόριο όπλων. Παράλληλα, ο Νικόλας «ψαρεύει» την Αννα σε θέματα που αφορούν τον Τόνι, καθώς θέλει να μάθει για την ανάμιξη του στο παράνομα εμπόριο.

Ο Ορφέας εκβιάζει τη Χριστίνα

Προκειμένου να μαζέψει χρήματα, ο Ορφέας πιέζει τη Χριστίνα να του φέρει, προκαταβολή από τον εκδοτικό οίκο, διαφορετικά θα «μπλοκάρει» τη συγγραφή του βιβλίου. Μια πληροφορία όμως που φτάνει στα αφτιά της Χριστίνας από τον Μάνο, θα ανατρέψει τις ισορροπίες... Ο Ορφέας παραδέ¬χεται στη Χριστίνα πως έχει ένα παιδί, αλλά αρνείται να της πει λεπτομέρειες.

Ο Μάνος ανακοινώνει στον Ορ¬φέα την ημερομηνία της δίκης του και μένει άναυδος με τηναντίδραση του. Στο μεταξύ, ο Σωκράτης μαζί με τον Χάρη ανακαλύπτουν τις απατεωνιές που έκανε ο Ορφέας στο παρελθόν, ενώ ο τελευταίος, ευάλωτος συναισθηματικά, ανοίγει την καρδιά του στον νοσηλευτή του, τον Αντώνη, και του δείχνει μια κρυφή πτυχή του χαρακτήρα του.

Ο Χάρης πιάνει τον Σωκράτη να του λέει ψέματα, που όμως δεν θυμάται ούτε ο ίδιος, καθώς το μυαλό του του παίζει παιχνίδια. Ο Νικόλας συνεχίζει την έρευνα για το παρελθόν της Μαργκό και το όνομα της Πιλάρ Μολίνα έρχεται στην επιφάνεια. Ο Πέτρος δίνει στον Νικόλα τις πρώτες πληρο¬φορίες σχετικά με τη μυστηριώδη γυναίκα και εκείνος επιδιώκει να τη συναντήσει.

Η Νικόλ παραιτείται

Σε μια κρίση ειλικρίνειας, η Νικόλ εξοργίζει τη Μαργκό και την ωθεί να παρεκτραπεί... Η Νικόλ, σοκαρισμένη από το δυσάρεστο συμβάν, αποφασίζει να περάσει στην αντεπίθεση και υποβάλλει την παραίτηση της. Ο Νικόλας στριμώχνει την Πιλάρ, με σκοπό να πάρει τις πληροφορίες που θέλει... Ο Σωκράτης συνεχίζει τις έρευνες στο σπίτι του Ορφέα και αυτή τη φορά βρίσκει ένα σετ κλειδιά... Την ίδια στιγμή, η Μαργκό θα δεχτεί μια επίσκεψη από τα παλιά... Η Πιλάρ επιμένει να τη δει, προκειμένου να ξεκαθαρίσουν τις παλιές τους εκκρεμότητες. Εν τω μεταξύ, ο Σέκερης, η Τατιάνα και η Αθηνά συνειδητοποιούν ότι μια υπόθεση της αστυνομικής διεύθυνσης τους οδηγεί στα σκοτεινά μο¬νοπάτια της «Μπλε Φάλαινας», έναν διαδικτυακό κίνδυνο που απειλεί τους εφήβους.

Συνέρχεται από το κώμα η Αμαλία

Οι γιατροί βρίσκουν κάτι ανησυχητικό οπς εξετάσεις της Αμαλίας, η οποία βρίσκεται ακόμα σε κώμα. Η Αννα και ο Σέκερης περνούν δύσκολες ώρες όταν οι γιατροί τους ενημερώνουν ότι τελικά υπάρχει σοβαρό πρόβλημα.Όλα τα αγαπημένα πρόσωπα της Αμαλίας αγωνιούν για την έκβαση της υγείας της. Ανήσυχος είναι και ο Νικόλας, αφού είχε αναπτύξει μια ιδιαίτερη φιλική σχέση με την Αμαλία. Εμφανίζεται στην κλινική για να δει πώς είναι, αλλά ο Θεοχάρης, που τον... μισεί από την εποχή που είχε σχέση με τη Βέρα, εξοργίζεται μόλις τον βλέπει... Ο Θεοχάρης, η Βέρα και η Αννα περνούν άλλη μια μέρα αγωνίας στο πλευρό της Αμαλίας, ενώ η διαδικασία της επαναφοράς της αρχίζει. Όταν οι γιατροί τους ειδοποιούν ότι μπορούν να τη δουν, η Άννα τρέχει πρώτη κοντό της. Η Αμαλία συνέρχεται από το κώμα και όλα δείχνουν πως πήγαν καλά. Σύντομα μάλιστα νιώθει έτοιμη να βγει μια μεγάλη βόλτα στο Λονδίνο μόνη της. Ο Θεοχάρης όμως, που ανησυχεί, αποφασίζει να την ακολουθήσει, αλλά τη χάνει από τα μάτια του.

Πηγή:Τηλέραμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved