Έλα στη θέση μου: Η Φλωρέτα στέλνει εξώδικο στον Αντρέα
Media

Έλα στη θέση μου: Η Φλωρέτα στέλνει εξώδικο στον Αντρέα

Η σειρά «Έλα στη θέση μου» θα καθηλώσει με τις εξελίξεις.

Η είδηση ότι η Φαίη κέρδισε τελικά την επιμέλεια του μωρού σκάει σαν βόμβα. Ο Βλάσης από τη μία καταρρέει ψυχολογικά, από την άλλη γεμίζει οργή για την πρώην του. Και η Μίκα όμως είναι πολύ θλιμμένη. Νιώθει πως... ηττήθηκε ξανά από την αντίζηλο της και παράλληλα στενοχωριέται πολύ για τον Βλάση και την μπέμπα. Στη σκιά αυτής της εξέλιξης, η παρέα της αυλής αποφασίζει να στήσει ένα αποχαιρετιστήριο τραπέζι για το μωράκι, αλλά το κλίμα είναι βαρύ και δεν λείπουν οι εντάσεις και οι παρεξηγήσεις. Στόχος της μικρής συγκέντρωσης είναι κυρίως να συμπαρασταθούν στον Βλάση και στη Μίκα, που θα αποχωριστούν τη μικρή. Η ατμόσφαιρα βέβαια είναι αρνητική και γίνεται ακόμα βαρύτερη όταν ο Μίμης προσπαθεί να...παρηγορήσει τη Μίκα, αφού προκαλεί και πάλι τη ζήλια του Βλάση.

Στο μεταξύ, ο Αχιλλέας τα λέει έξω από τα δόντια στη Φαίη, στην προσπάθεια του να προστατεύσει τη Ρενάτα. Σε φορτισμένο κλίμα, η Μίκα παραδίδει τελικά το παιδί στη Φαίη; ενώ ο Βλάσης σκέφτεται πώς να αντιδράσει... Στη Sofo, μια βλάβη στη θέρμαν¬ση έχει μετατρέψει την εταιρία σε... Σιβηρία και όλοι ψάχνουν τρόπο να ζεσταθούν. Και φυσικά ο Αχιλλέας θα βρει τον δικό του τρόπο για να... ζεστάνει τη Ρενάτα, δίνοντας της ένα... καυτό φιλί! Δυστυχώς τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως θα ήθελε και ο νέος αλλάζει, τακτική. Κάνει λοιπόν ό,τι μπορεί προκειμένου να πείσει τη Ρενάτα πως τάχα δεν τον ενδιαφέρει πια η σχέση τους. Ωστόσο ο Δαμιανός φαίνεται να έχει άλλη άποψη.

Ο Αντρέας βασανίζεται από υποψίες

Η Φαίη προχωρά ακάθεκτη τα σκοτεινά της σχέδια και ζητά από τον Αντρέα να επιστρέψει τις μετοχές και τα χρήματα της απαγωγής στον Βλάση. Εκείνος τότε αρχίζει να υποψιάζεται πως ίσως τον παγίδεψε. Μάλιοτα οι υποψίες του φουντώνουν ακόμα περισσότερο, καθώς η Φλωρέτα του προκαλεί περισσότερες αμφι-βολίες για εκείνη. Όταν ο Βλάσης πάει να δει το μωρό, η Φαίη τον διώχνει κακήν κακώς, ώστε να αποδείξει στον Αντρέα πως δεν την ενδιαφέρει πια... Ο Μίμης και η Ισμήνη, από την άλλη, οδεύουν προς τον χωρισμό και οθοδωρής αποφασίζει να τους τα ξαναβρεί. Η Λστάνια κάνει ένα λάθος που δημιουργεί ακόμα μία ρήξη στις σχέσεις της στην εταιρία.

Ο Αντρέας παίρνει το «πράσινο φως» για τις μετοχές και επικοινωνεί με τον Πανο για την πολυπόθητη ανταλλαγή. Η Αιμιλία προσπαθεί να ανατρέψει το ταξίδι του αντιπάλου της στην Ελβετία, ενώ η Ρενάτα πασχίζει μάταια να έρθει σε επικοινωνία με τον Παν. Στο μεταξύ, ο Αχιλλέας ζει στιγμές μεγάλης αγωνίας για την τύχη της Sofo, με τον Βλάση και τη Μίκα να παραλαμβάνουν έναν μυστήριο χαρτοφύλακα. Ο Αντρέας θα μείνει άφωνος όταν λάβει... εξώδικο από τη Φλωρέτα!

Πηγή: Τηλέραμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved