Η Τάνια Τρύπη αποκαλύπτει γιατί οι σειρές με εγκλήματα έχουν απήχηση
Media

Η Τάνια Τρύπη αποκαλύπτει γιατί οι σειρές με εγκλήματα έχουν απήχηση

Η Τάνια Τρύπη τοποθετείται και εξηγεί γιατί ο κόσμος παρακολουθεί τέτοιου είδους σειρές, καθώς πρωταγωνίστησε στη σειρά του Open Ου Φονεύσεις.

Επιπλέον, κάνει λόγο για την επαναφορά της μυθοπλασίας στη μικρή οθόνη.

Πόσες μέρες χρειάστηκαν για να ολοκληρωθούν τα γυρίσματα;

«Κάναμε πολύωρα γυρίσματα για περίπου 10 μέρες. Από το πρωί μέχρι το βράδυ. Αλλά οας λέω, είναι τόσο καλό το περιβάλλον εκεί, που περνά η ώρα και δεν το καταλαβαίνεις».

Γιατί πιστεύετε πως οι σειρές με τα εγκλήματα έχουν απήχηση στο τηλεοπτικό κοινό;

«Γιατί είναι αληθινά πράγματα, δεν είναι προϊόν μυθοπλασίας. Δυστυχώς αυτά συμβαίνουν στη διπλανή μας πόρτα. Η σειρά εξερευνά με πολλή λεπτομέρεια και ευαισθησία τα σκοτεινά σημεία της ανθρώπινης ψυχής. Άβυσσος».

Μήπως τελικά όλοι μας κρύβου μέσα μας έναν εν δυνάμει δολοφόνο;

«Ο άνθρωπος είναι εν δυνάμει τα πάντα. Κανείς λοιπόν δεν γνωρίζει πώς θα αντιδράσει αναλόγως τω συνθηκών στις οποίες θα βρεθεί. Τι θα του βγάλουν τα βιώματα κο το συναίσθημα του».

Βλέπουμε πως τελευταία γίνονται ολοένα και περισσότερες ελληνικές σειρές. Αλλάζει κάτι πιστεύετε;

«Δεν έπρεπε; Εγώ είμαι καλομαθημένη, καθώς έχω ζήσει τις μεγάλες στιγμές της ελληνικής τηλεόρασης. Τότε κάναμε τηλεοπτικές μεταφορές βιβλίων, δεν κάναμε απλώς τηλεόραση, αλλά κινηματογράφο! Θεωρώ πως υπάρχει φως. Υπάρχουν ελπίδα και όρεξη για δουλειά σε παραγωγή, σκηνοθεσία και έμψυχο υλικό, ώστε να βγει το καλύτερο αποτέλεσμα. Έχει ανοίξει πάλι το πεδίο και η χαρά μου είναι πολύ μεγάλη», λέει στο Τηλέραμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved