Συγκλονιστικές οι εξελίξεις στην «Επιστροφή»: Στα άκρα η κόντρα Νικήτα - Ορέστη!
Media

Συγκλονιστικές οι εξελίξεις στην «Επιστροφή»: Στα άκρα η κόντρα Νικήτα - Ορέστη!

Η Έλενα μαθαίνει έντρομη πως ο φονιάς του Φώτη στόχευε στην πραγματικότητα την ίδια και τρέμει για τη ζωή της. Ο Ορέστης εκβιάζει τον Νικήτα και εκείνος αποφασίζει να «ξεσκεπάσει» την υπόθεση με τα παράνομα φυτοφάρμακα.

Ο άδικος θάνατος του Φώτη συνεχίζει να συγκλονίζει τον Παύλο, που το έχει πάρει προσωπικά και δείχνει αποφασισμένος να αποδείξει πως έχει δίκιο που «δείχνει» ως ένοχο τον Ορέστη. Την ίδια στιγμή, η 'Ελενα συγκλονίζεται όταν ενημερώνεται ότι στόχος του φονιά ήταν τελικά η ίδια!

Τρομοκρατείται στην ιδέα ότι ο ένοχος κυκλοφορεί ελεύθερος και ζητά από τον Ζερβό ένα όπλο για την αυτοπροστασία της. Στο μεταξύ, η Αθηνά μεθοδεύει την επιστροφή του Ορέστη στην εταιρία, ενώ καταφέρνει με τον τρόπο της να δημιουργήσει εντάσεις ανάμεσα στην'Ελενα και τον Πέτρο, οι οποίοι περνούν κρίση στον γάμο τους. Από την άλλη, όταν ο Ορέστης τη ρωτά γιατί θέλει να κάνει κακό στον Πέτρο, εκείνη απαντά με μισόλογα.

Ο Νίκος ομολογεί τα αισθήματα του στη Λίλα

Αφού αντάλλαξαν ένα φιλί, που τους έκανε να αισθανθούν άβολα, ο Νίκος και η Λίλα ξεκα­θάρισαν πως είναι μόνο φίλοι. Όλα όμως δείχνουν ότι ο Νί­κος δεν μπορεί να βγάλει την κοπέλα από το μυαλό του και τελικά της κάνει ερωτική εξομολόγηση! Σύντομα ο Χάρης, που είναι ήδη χάλια ψυχολογικά, γιατί θεωρεί πως «πούλησε» τον πατέρα του, καταρρακώνεται όταν τους βλέπει αγκαλιά. Ενώ ο Γιάνναρης ανακρίνει τον Ορέστη για την υπόθεση του Φώτη, η 'Ελενα σκέφτεται σοβαρά να «ξεσκεπάσει» τον πρώην της, βγάζοντας στη φόρα την υπόθεση με τα παράνομα φυτοφάρμακα. Σύντομα ο Ορέστης ομολογεί πως εκείνος είναι ο άνθρωπος - μυστήριο που αγόρασε το 20% της Ντέλκουμ. Τώρα πιέζει τον πρώην πεθερό του να τον βοηθήσει να επιστρέψει πιο ισχυρός από ποτέ στην εταιρεία, γιατί σε αντίθετη περίπτωση θα πει σε .όλους ότι εκείνος τον φυγάδευσε στο εξωτερικό.

Άγρια κόντρα Νικήτα - Ορέστη

Ο Νικήτας αντιλαμβάνεται πως δεν έχει άλλη επιλογή από το να βγάλει στο φως την ιστορία με τα παράνομα φυτοφάρμακα, με στόχο να κλείσει στη φυλακή τον πρώην γαμπρό του. Αυτή τη φορά ο Νικήτας δείχνει αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα, ενώ έχει στο πλευρό του τον Νίκο, που θέλει όσο τίποτα να δει τον Ορέστη να πληρώνει για τα εγκλήματα του... Από την άλλη, ο Χάρης και η Δανάη είναι εντελώς αντίθετοι με αυτό, καθώς δεν επιθυμούν να δουν τον πατέρα τους πίσω από τα κάγκελα. Προκειμένου να προλάβει την αποκάλυψη του Ορέστη, ο Νικήτας ομολογεί στην κόρη του την εμπλοκή του στην απόδραση του άντρα της στο εξωτερικό. Φυσικά την κάνει έξω φρενών. Την ίδια στιγμή, ο Παύλος εντοπίζει το κρησφύγετο της Βίκυς και βρίσκεται πολύ κοντά στο να ανακαλύψει και τον Λευτέρη... Η Βίκυ, στο μεταξύ, ανησυχεί για την ψυχολογική αστάθεια της κόρης της...

Ο Στέφανος φλερτάρει τη Δανάη

Μετά τον χωρισμό της από τον Παύλο, η Δανάη προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της. Ο σκοτεινός Στέφανος, που μέρα με τη μέρα εδραιώνει τη θέση του στην εταιρία, αρπάζει την ευκαιρία να τη φλερτάρει. Η κοπέλα δεν δείχνει να ενοχλείται, το αντίθετο μάλιστα... Το φλερτ τους όμως πέφτει στην αντίληψη του Παύλου, που γεμάτος ζήλια δεν χάνει την ευκαιρία να επιτεθεί στη Δανάη.

Πηγή: Τηλέραμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved