Γυναίκα χωρίς όνομα: Η Ζωή της Μαρίνας σε κίνδυνο
Media

Γυναίκα χωρίς όνομα: Η Ζωή της Μαρίνας σε κίνδυνο

Στιγμές γεμάτες συγκίνηση και αγωνία στα προσεχή επεισόδια της σειράς Γυναίκα χωρίς όνοµα.

Η Μαρίνα είναι πιο αποφασισμένη από ποτέ να βρει την κόρη της και να την αγκαλιάσει σφιχτά. Η κοπέλα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, αυτή τη φορά αδιαφορεί για τα πάντα και παραβλέπει τον οποιονδήποτε κίνδυνο προκειμένου να δει ξανά την Ελπίδα της.

Όπως θα παρακολουθήσουμε στη συνέχεια των επεισοδίων της καθημερινής σει¬ράς του ΑΝΤΙ, στον μοναδικό άνθρωπο που η Μαρίνα εξομολογείται τα παράτολμα σχέδια της είναι η Ρένα, Εκείνη, γνωρίζοντας τον γολγοθά που περνάει όλα αυτά τα χρόνια η φίλη της, τη στηρίζει και της παραδίδει μαθήματα για το πώς θα μπορέσει να σταθεί και να κινηθεί στον κόσμο της νύχτας. Στη συνέχεια, η Μαρίνα βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο της και ξεκινά να εργάζεται σε ένα μπαρ προκειμένου να πλησιάσει τον Γιάννη, έναν άνθρωπο που είναι κλειδί στην υπόθεση και μπλεγμένος με τον υπόκοσμο, και να αποσπάσει πληροφορίες για τις παράνομες υιοθεσίες.

Παράλληλα, η Κάτια, θέλοντας να γνωρίζει κάθε κίνηση της Μαρίνας, δίνει εντολή στον Αντρέα να γίνει η σκιά της. Ετσι, ο άντρας το επόμενο βράδυ τη βλέπει να μπαίνει μόνη της στο μπαρ. Οι μέρες περνούν και η Μαρίνα καταφέρνει να προσεγγίσει τον Γιάννη. Οχι όμως όπως θα ήθελε, καθώς εκείνος δεν της αποκαλύπτει λέξη για τις παράνομες υιοθεσίε. Ετσι, εκείνη, θέτοντας σε κίνδυνο ακόμα και την ίδια της τη ζωή, αποφασίζει να εισβάλει στο σπίτι του και να ψάξει μήπως βρει κάποιο στοιχείο! Τα πράγμτα για τπν κοπέλα δεν εξελίσσονται όπως περίμενε, καθώς ξαφνικά ο Γιάννης επιστρέφει στο σπί¬τι του. Για καλή της τύχη, η Μαρίνα τη γλιτώνει την τελευταία στιγμή.

Ωστόσο, π ίδια δεν κάνει πίσω και συνεχίζει το επικίνδυνο παιχνίδι με τον Γιάννη αποφασισμένη να φτάσει στα άκρα και να μάθει για την κόρη της. Στη συνέχεια, η Μαρίνα ζητάει από τη Ρένα να τη βοηθήσει ώστε να στήσουν μια παγίδα στον άντρα, ενώ την ίδια στιγμή η Κάτια κάνει μια κίνηση ματ. Η γυναίκα, προκειμένου να κρατήσει μακριά τη Μαρίνα από την κόρη της, ζητάει από τον Αντρέα να παγιδεύσει το κινητό της μιας και με αυτόντον τρόπο θα μπορεί να μά¬θει τις κινήσειςτης! Κι ενώ η κοπέλα συνεχίζει να κι¬νείται μυστικά από όλους έχοντας επαφές με τον Γιάννη, η Κάτια τελικά μαθαίνει τα σχέδια της! Η τελευταία προσπαθεί με κάθε τρόπο να την εμποδίσει από το να μάθει την αλήθεια και είναι ικανή να φτάσει στα άκρα ώστε να πετύχει τον στόχο της...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved