Έλα στη θέση μου: Μια μεγάλη ανατροπή θα φέρει τα πάνω κάτω
Media

Έλα στη θέση μου: Μια μεγάλη ανατροπή θα φέρει τα πάνω κάτω

Mετά τη σαρωτική νίκη της Φαίπς στις δικαστικές αίθουσες, φτάνει η δύσκολη στιγμή για τον Βλάση και τη Μίκα να αποχωριστούν την κόρη του και να την παραδώσουν στη βιολογική της μητέρα.

Την ίδια στιγμή το μοντέλο ζητάει από τον Αντρέα τις μετοχές και τα χρήματα που πήρε κατά τη διάρκεια της απαγωγής της μικρής. Τι έχει άραγε κατά νου και τι πρόκειται να κερδίσει με το νέο της σχέδιο; Εκείνος αισθάνεται παγιδευμένος, ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί με όλες του τις δυνάμεις να πάρει το μεγαλύτερο μερίδιο της εξουσίας της Sofoexpress.

Έτσι, λοιπόν, έχει προτείνει να δώσει στον Πανo τις μετοχές της, που έχει στην κατοχή του με αντάλλαγμα το μερίδιο των Σουλτς στη Sofo. Ο νεαρός έχει συμφωνήσει με την ανταλλαγή και οι δύο άντρες βρίσκονται σε επικοινωνία προκειμένου να προχωρήσουν τη συμφωνία τους. Γνωρίζοντας τις εξελίξεις, ο Αχιλλέας ανησυχεί για το τι πρόκειται να συμβεί, ενώ ταυτόχρονα τολμά να κάνει ακόμα μία ,κίνηση επανασύνδεσης με τη Ρενάτα. Οι δυο τους ανταλλάσσουν ένα ακόμα φιλί, αλλά τα πράγματα δεν εξελίσσονται καλά μεταξύ τους και εκείνος αποφασίζει να αλλάξει τακτική, προσπαθώντας να την πείσει πως δεν τον ενδιαφέρει πια.Έτσι, επικεντρώνεται στα θέματα της εταιρείας. Από την άλλη, η Ρενάτα πασχίζει μάταια να έρθει σε επικοινωνία με τον Παν, την ώρα που η Αιμιλία προσπαθεί να σταματήσει τον Αντρέα, ανατρέποντας το ταξίδι του στην Ελβετία.

Όταν ο Βλάσης πηγαίνει στο σπίτι της Φαίης για να δει την κόρη τους, το μοντέλο τον διώχνει με άσχημο τρόπο θέλοντας να αποδείξει στον Αντρέα πως δεντπν ενδιαφέρει πια. Η αλήθεια, βέβαια, είναι διαφορετική, καθώς ο λόγος για τον οποίϋ ζήτησε τις μετοχές και τα χρήματα της απαγωγής είναι για να επιστρέψουν στον ιδιοκτήτη τους, τον Βλάση. Ετσι, λοιπόν, λίγες ημέρες αργότερα, ένας περίεργος χαρ¬τοφύλακας με πολύτιμο περιεχόμενο φτάνει στα χέρια του νεαρού και τπς Μίκας!

Ο Βλάσης σοκάρεται βλέποντας τις μετοχές να βρίσκονται ξανά στην κατοχή του και προσπαθεί να ανακαλύψει ποιος είναι ο αποστολέας του δέματος. Κατόπιν ωρίμου σκέψεως ο νεαρός επεξεργάζεται τα νέα δεδομένα στη ζωή του και αισθάνεται πλέον έτοιμος να επιστρέψει στην εταιρεία του πατέρα του, διεκδικώντας μερίδιο εξουσίας. Αυτή η επιστροφή πρόκειται να διαταράξει ξανά τις ισορροπίες και να προκαλέσει αναστάτωση στη Ρενάτα, καθώς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει τι πρόκειται να διεκδικήσει ο Βλάσης και αν η καρέκλα της κινδυνεύει έπειτα από αυτές τις αλλαγές στην εταιρεία! Το ίδιο ισχύει και για τον Αχιλλέα, ο οποίος είναι απλώς ο διαχειριστής των μετοχών της Σύλβιας. Οι απαντήσεις σχετικά με το τι ακριβώς θα συμβεί, ποιοι θα βγουν νικητές και ποιοι χαμένοι από την επιστροφή του Βλάση στη 5οίο και για ποιους λόγους τα κάνει όλα αυτά η Φαιή θα δοθούν σύντομα στη μικρή μας οθόνη.

Πηγή: Τηλέραμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved