Μαύρη Θάλασσα: Η νέα σειρά του ΣΚΑΙ
Media

Μαύρη Θάλασσα: Η νέα σειρά του ΣΚΑΙ

Ο ΣΚΑΪ εντάσσει στο πρόγραμμα του ακόμη μία τουρκική δραματική σειρά.

Θέλοντας να ενισχύσουν την απογευματινή ζώνη του σταθμού, οι ιθύνοντες του ΣΚΑΙ αποφάσισαν να εντάξουν στο πρόγραμμα του μια τουρκική σειρά που σαρώνει σε τηλεθέαση στη γείτονα χώρα.

Ο λόγος για τη δραματική σειρά που φέρει έντονα στοιχεία δράσης και μυστηρίου «Μαύρη θάλασσα» με πρωταγωνιστές τους Ούλας Τούνα, Ιρέμ Ελβατσίογλου, Μεχμέτ Αλί Νού-ρογλου, ΣινάνΤουτζού, Γκοτζέ Κανσού κ.ά. Στο επίκεντρο της ιστορίας συναντάμε τη Νεφές, η οποία δραπέτευσε από τα βασανιστήρια του άντρα της, Βεντάτ Σαγιάρ, στον οποίο πουλήθηκε έναντι χρηματικού ποσού στο παρελθόν. Στη συνέχεια, όμως, η ίδια βρήκε καταφύγιο μαζί με το παιδί της στην περιοχή της Μαύρης Θάλασσας και στον Ταχίρ.

Η υπόθεση της σειράς

Το μοναδικό όμορφο πράγμα στη ζωή της Νεφές, που από τα 16 της χρόνια την έχουν κλεί¬σει σε ένα σπίτι και την έχουν αναγκάσει να παντρευτεί εδώ και 8 χρόνια τον Βεντάτ Σαγιάρ, είναι ο 7χρονος γιος της. Η Νεφές, που δεν έσκυψε το κεφάλι στη βία που υφίστατο νυ-χθημερόν κατά τη διάρκεια των 8 αυτών χρόνων, προσπαθεί σε κάθε ευκαιρία να το σκό-οει, παίρνοντας μαζί της τον γιο της. Ωστόσο, κάθε φορά την πιάνουν, την κλειδώνουν ξανά και υφίσταται εκ νέου βία. Κάθε προσπάθειά της να σωθεί αποτυγχάνει μέχρι να συναντήσει τον Ταχίρ Καλέλι. Ο τελευταίος είναι γιος οικογένειας της Μαύρης θάλασσας. Είναι ένας γενναίος, τολμηρός και ατρόμητος νέος, ο οποίος αντί να αναλάβει τη διεύθυνση της οικογενειακής επιχείρησης άμμου προτιμά να είναι καπετάνιος στα πλοία που μεταφέρουν άμμο.

Ο μόνος του καημός είναι η μητέρα του, η Σανιγιέ, η οποία θέλει να τον παντρέψει με την πιο «φρόνιμη» κοπέλα του χωριού. Όταν, όμως, ο Ταχίρ έρχεται στην Κων¬σταντινούπολη για να υπογράψει μια συμφωνία με την εταιρεία Τσιμέντα Σαγιάρ, η ζωή του αλλάζει οριστικά. Συγκεκριμένα, από την ημέ¬ρα που ο Βεντάτ Σαγιάρ καλεί την οικογένεια Καλελί σε δείπνο και ο Ταχίρ γνωρίζεται με τη Νεφές. Ο τελευταίος ερωτεύεται με την πρώτη ματιά την κοπέλα, αλλά, νιώθοντας πολύ γρήγορα ενοχές που κοιτάζει μια γυναίκα παντρεμένη με παιδί, τραβάει το βλέμμα του και το ενδιαφέρον του από τη Νεφές, μέχρι που βλέπει σημάδια βίας στους εύθραυστους καρ¬πούς της. Παράλληλα, ο Βεντάτ, με το άρρωστο μυαλό του, παρεξηγεί τον Ταχίρ, ο οποίος τον ρωτάει για τους μώλωπες στους καρπούς της γυναίκας του και στη συνέχεια κατηγορεί τη Νεφές που έδειξε τους καρπούς της και ως τιμωρία της σπάει τα δάχτυλα! Αυτή του η κίνηση είναι και το τέλος του γάμου τους, καθώς η Νεφές αρπάζει την ευκαιρία και τη στιγμή που ο σύζυγος της ασχολείται με τους επισκέπτες παίρνει τον γιο της και το σκάει. Αυτή η απόδραση οδηγεί και τον Ταχίρ, και τη Νεφές, και όλη την οικογένεια Καλελί σε ένα πολύ μεγάλο αδιέξοδο.

Η κοπέλα το σκάει, αλλά πού θα πάει; Τι θα κάνει ο Ταχίρ όταν θα βρει μητέρα και γιο στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του; Τι θα κάνει ο Βεντάτ αν καταλάβει ότι π γυναίκα του το έσκασε με τον Ταχίρ; θα επιτρέψει η οι¬κογένεια Καλελί να διακινδυνεύσει τη ζωή του γιου της για μια γυναίκα παντρεμένη με παιδί; Τι ρίσκο θα πάρει ο Ταχίρ για να μην παραδώ¬σει στον άντρα της μια γυναίκα που κακοποιείται για χρόνια από αυτόν;

Πηγή: ΜΥ ΤV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved