Media

Γιώργος Γερολυμάτος: «Δεν υπάρχει καμία λαϊκή τραγουδίστρια. Η Πάολα είναι φαινόμενο»

Gossip-tv Team

Ο Γιώργος Γερολυμάτος άνοιξε την πόρτα του σπιτιού του και μίλησε στην εκπομπή Έλα χαμογέλα για τη ζωή του, τις απόψεις του ενώ αποκάλυψε ότι θα ασχοληθεί και με την πολιτική στις επικείμενες εκλογές. 

Ο αγαπημένος τραγουδιστής ο οποίος είναι 19 χρόνια παντρεμένος και ζει ευτυχισμένος, μίλησε για τις νέες γενιές στο τραγούδι, επισημαίνοντας πως η εικόνα τους δεν είναι αυτή που βλέπουμε συνήθως. «Σήμερα βγαίνεις ένας θεός ή θεά ενώ από κοντά είναι τελείως διαφορετικός» σχολίασε ενώ πρόσθεσε: «Είμαι κατά των παρεμβάσεων στους άντρες. Δεν μπορώ να βλεπω άντρες που έχουν κάνει μπότοξ, δεν υπάρχει ρυτίδα και μπεμπεκίζουν». Ερωτώμενος αν έχει κάνει καταχρήσεις στη ζωή του μιας και δούλευε στη νύχτα, ο Γιώργος Γερολυμάτος αποκάλυψε: «Γενικά δεν έχω κάνει καταχρήσεις».

Σε ό,τι αφορά κάποιες παλιότερες δηλώσεις του κατά τις οποίες είχε υποστηρίξει ότι δεν μπορεί να βλέπει μεγάλους σε ηλικία τραγουδιστές να συνεχίζουν να τραγουδάνε, τόνισε: «Δεν μπορώ να είμαι ερείπιο και να τραγουδάω».

Όσο για τους νέους τραγουδιστές, ο τραγουδιστής σχολίασε: «Δεν υπάρχει καμία λαϊκή τραγουδίστρια. Η πάολα είναι φαινόμενο. Είναι και show woman και πολύ καλή τραγουδίστρια». Επίσης, τόνισε για τις διαπροσωπικές του σχέσεις: «Δεν νομίζω να συγχωρούσα στη γυναίκα την απιστία».

Δείτε το παρακάτω βίντεο...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved