Επενδύει στη μυθοπλασία ο ΑΝΤ1 για του χρόνου! Ποιες σειρές πήραν το πράσινο φως και ποιες έρχονται!
Media

Επενδύει στη μυθοπλασία ο ΑΝΤ1 για του χρόνου! Ποιες σειρές πήραν το πράσινο φως και ποιες έρχονται!

Και πέμπτη σειρά βρίσκεται στα σκαριά για τη νέα σεζόν στον ΑΝΤ1.

Με την πολυτέλεια του χρόνου και της ηρεµίας που παρέχει η ανοδική τροχιά του τρέχοντος προγράµµατος, οι ιθύνοντες στο Μαρούσι καταστρώνουν βήµα-βήµα τα σχέδια για την επόµενη σεζόν.

Εκτός από τη «Γυναίκα χωρίς όνοµα», το «Πέτα τη φριτέζα» και το «Μην ψαρώνεις» που παίρνουν εισιτήριο για νέο κύκλο επεισοδίων, αλλά και τη νέα καθηµερινή σειρά εποχής «Άγριες μέλισσες» που µπαίνει σύντοµα σε φάση παραγωγής, στο τραπέζι πέφτει µια ακόµα σειρά.

∆ικαίως θα αναρωτηθεί κανείς πού θα χωρέσουν τόσα σίριαλ. Σύµφωνα µε πληροφορίες της Realnews, οι «Αγριες µέλισσες», αντί για κάθε µέρα από ∆ευτέρα έως Παρασκευή, θα µεταδίδονται τρεις φορές την εβδοµάδα, αφήνοντας κενό το slot στις 21:00 για δύο ηµέρες.

Στη θέση αυτή θα τοποθετηθεί η ςη σειρά του ΑΝΤ1, που επενδύει για τα καλά στη µυθοπλασία. Παράλληλα, στα σχέδια του σταθµού είναι να διανθίσει το πρόγραµµα µε δύο ψυχαγωγικά σόου. Για το πρώτο µισό της σεζόν φαβορί είναι το µουσικό talent show «The Four», ενώ για το δεύτερο µισό θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι θα επανέλθει το «Your face sounds familiar».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved