Παύλος Σταματόπουλος: Η συνεργασία με την κουμπάρα του Σίσσυ Χρηστίδου και η κριτική στη Γερμανού
Media

Παύλος Σταματόπουλος: Η συνεργασία με την κουμπάρα του Σίσσυ Χρηστίδου και η κριτική στη Γερμανού

Ο Παύλος Σταματόπουλος ο οποίος φέτος ανήκει στο πάνελ της εκπομπής Έλα χαμογέλα στο Open TV που παρουσιάζει η κουμπάρα του Σίσσυ Χρηστίδου, μιλάει για τη συνεργασία και τη σχέση τους αλλά και για τα όσα αποκόμισε από τη Ναταλία Γερμανού, όσο καιρό συνυπήρξαν τηλεοπτικά. 

Διαβάστε τι αποκάλυψε ο γνωστός δημοσιογράφος για τις δύο παρουσιάστριες...

Συνεργάζεσαι, ωστόσο, με τη φίλη σου Σίσσυ Χρηστίδου.

Με τη Σίσσυ είµαστε και κουµπάροι, έχω βαφτίσει τον Μιχαήλ και έχουµε συγγενική σχέση. Για να είµαι ειλικρινής, το είχα συζητήσει και µε τη Σίσσυ παλαιότερα, εµένα µε φόβιζε στην αρχή, γιατί δεν ήθελα να υπάρχει η εντύπωση ότι θα πάω µε τους φίλους µου να κάνω µια εκποµπή. Με τη Σίσσυ ξεκινήσαµε ως συνεργάτες και είχαµε µια χηµεία από την αρχή. Το σκεφτήκαµε πολύ και κάναµε δοκιµαστικό να δούµε αν ταιριάζουν τα χνότα µας ακόµα. ∆εν ήταν δεδοµένο από τη στιγµή που έγινε η πρόταση ότι θα είµαι. Και από τη δική µου πλευρά ήθελα να είναι κατανοητό σε όλους µας -και στην οµάδα- ότι στην ώρα της εκποµπής κάνουµε δουλειά. Το ότι είµαστε φίλοι είναι θετικό, αλλά θα έπρεπε να υπάρχουνκαι άλλα θετικά γύρω-γύρω για να προκύψει η συνεργασία. Κι επειδή το άγχος µου ήταν ότι πρέπει να αποδείξουµε πως πρώτα είµαστε καλοί συνεργάτες και µετά φίλοι, το σκέφτηκα αρκετά, δεν σου κρύβω.

Την πρώην συνεργάτιδά σου Ναταλία Γερμανού την έχεις παρακολουθήσει;

Παρακολουθώ τη Ναταλία, εννοείται. Μου αρέσει γενικότερα ως παρουσιάστρια. Εχουµε δουλέψει µαζί, είναι φοβερή επαγγελµατίας και για έναν αρχισυντάκτη είναι πολυεργαλείο. Μου αρέσουν και η Ευρυδίκη, που έχει λυθεί αρκετά, και ο Κώστας Τσουρός. Είναι µια παρέα όπου «έχει δέσει το γλυκό» και, όταν είµαι σπίτι, τους παρακολουθώ.

Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved