Ποιος στενός συνεργάτης της Σπυροπούλου λέει: «Με την Κωνσταντίνα πέρασα τις παιδικές ασθένειες»;
Media

Ποιος στενός συνεργάτης της Σπυροπούλου λέει: «Με την Κωνσταντίνα πέρασα τις παιδικές ασθένειες»;

Στο παρελθόν συνεργάστηκε για αρκετό διάστημα με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου η οποία δεν έχει τη φήμη και της καλύτερης συνεργάτιδας στην ελληνική τηλεόραση.

Ο λόγος για τον Παύλο Σταματόπουλο ο οποίος μίλησε ανοιχτά γι' αυτή την τηλεοπτική συνύπαρξη. Διαβάστε τι αποκάλυψε σε συνέντευξή του ο δημοσιογράφος...

Μια άλλη πρώην συνεργάτιδά σου, την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, την παρακολούθησες φέτος;

Την παρακολούθησα, ναι. Ξεκίνησε πάρα πολύ περίεργα, δηλαδή νοµίζω πως δεν ήταν πάρα πολύ άνετη, δεν ξέρω τι συνέβαινε. Εξελίχθηκε πάρα πολύ θετικά και αυτό φάνηκε και στην ίδια. Και ο κόσµος το αποδέχθηκε πιο καλά αφού πέρασαν κάποιες εβδοµάδες. Νοµίζω πως ήταν κάτι που της ταίριαζε πιο πολύ από το Σαββατοκύριακο, γιατί είχε να κάνει µε µόδα οι γυναίκες τα λένε και πιο καλά µεταξύ τους. Της πήγε περισσότερο το απογευµατινό απ’ ό,τι το Σαββατοκύριακο.

Το λες με πικρία αυτό;

Οχι. Γιατί να έχω πικρία; Πέντε χρόνια έχω περάσει µαζί της.

Για να το λες, ίσως κάτι έβλεπες πως δεν πήγαινε καλά τότε.

Οχι, όχι. Οταν ήρθε στο «Μες στην καλή χαρά», που ουσιαστικά ήταν η πρώτη της δουλειά, δίπλα µας µάθαινε τη δουλειά, δεν είχε καµία τηλεοπτική εµπειρία. Και όπως καταλαβαίνεις, αυτό δεν είναι και το πιο εύκολο πράγµα στον κόσµο. Προσπαθούσε κι αυτή να βρει τι της αρέσει, τι της ταιριάζει και τι όχι. Εγώ θεωρώ ότι η Κωνσταντίνα ήταν ο εαυτός της µόνο την τελευταία χρονιά, στο «Σπίτι µου, σπιτάκι µου». Το λέω αυτό µε βεβαιότητα, γιατί τα δύο τελευταία χρόνια έκανα εγώ την αρχισυνταξία της εκποµπής, εποµένως συνεργαζόµασταν πιο στενά. Τα προηγούµενα χρόνια δεν είχαµε και τόσο στενή συνεργασία, δεν είχα την επιµέλεια της εκποµπής, ούτε την αρχισυνταξία. Οπότε νοµίζω πως, αν ρωτήσεις και την ίδια αν τώρα νιώθει πιο άνετη, πιο απελευθερωµένη και χαλαρή, θα πει «ναι». Ηταν και ένα αντικείµενο που την ενδιαφέρει περισσότερο από το Σαββατοκύριακο. Εµείς µε την Κωνσταντίνα ουσιαστικά περάσαµε τις παιδικές ασθένειες.

Μου άρεσε όπως το έθεσες…

Ναι, δηλαδή εγώ µε την Κωνσταντίνα πέρασα τις παιδικές ασθένειες. Ηταν ένα παιδί µε το οποίο ξεκινήσαµε µαζί στα πρώτα της βήµατα και ως παιδί πέρασε και εφηβεία. Τώρα είναι ενήλικη.

Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved