Αννα Κουτσαφτίκη-Σπυρος Τσεκούρας: Όσα λένε για το μέλλον της «Μουρμούρας» τη νέα σεζόν
Media

Αννα Κουτσαφτίκη-Σπυρος Τσεκούρας: Όσα λένε για το μέλλον της «Μουρμούρας» τη νέα σεζόν

Η Άννα Κουτσαφτίκη και ο Σπύρος Τσεκούρας είναι το τηλεοπτικό ζευγάρι της σειράς Μη αρχίζεις τη μουρμούρα και μιλούν για πορεία της

Οι ηθοποιοί μιλούν και για τη συνέχιση της σειράς τη νέα σεζόν.

Πώς κυλά η δεύτερη σεζόν για εσάς στη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»;

Αννα Κουτσαφτίκη: Αγχος υπάρχει πάντα, φέτος όμως είναι δημιουργικό. Πέρσι, όταν και πρωτομπήκα στο σίριαλ, είχα μεγάλο άγχος, καθώς μέχρι τότε ήμουν θεατρική ηθοποιός. Για εμένα ήταν ένα μεγάλο στοίχημα. Φέτος, όμως, έχουμε δεθεί και το απολαμβάνω, νιώθω έναν παιδικό ενθουρασμό.

Σπυρος Τσεκούρας: Πολύ όμορφα. Πέρυσι θέλαμε πολύ να συνεχίσουμε και τελικά φέτος μας δόθηκε η ευκαιρία να ίο κάνουμε, είμαστε πολύ τυχεροί.

Αναμένατε αυτήν την ανοδική πορεία φέτος; Η σειρά σαρώνει στην prime time αλλά και στις επαναλήψεις.

Α. Κ.: Νιώθω πολύ όμορφα, είμαι χαρούμενη που αποτελώ μέρος αυτής της δουλειάς. Βάζω κι εγώ το λιθαράκι μου σε μία ομαδική δουλειά και αισθάνομαι ότι συμπλέουμε όλοι μαζί. Φέτος ήρθε και η Κλέλια Ρένεση στην ομάδα και έφερε αέρα ανανέωσης. Ειλικρινά θεωρώ ότι η «Μουρμούρα» είναι αποτέλεσμα μιας .συνεργασίας που αποδί¬δει καρπούς.

Σπ. Τσ.: Ηταν μια ευχάριστη έκπληξη για όλους. Η σειρά ανανεώθηκε από τους ανθρώπους που τη φροντίζουν τόσο καιρό. Είναι από τις φορές που λες ότι μπορεί και να υπάρχει συνταγή επιτυχίας τελικά.

Πόσο δύσκολο-αγχωτικό είναι να πρωταγωνιστείς σε μια από τις πιο επιτυχημένες και μαλροχρόνιες πλέον σειρές της μικρής οθόνης;

Α.Κ.: Είμαι από τους ανθρώπους που δε τη βιώνουν έτσι. Ολοι οι άνθρωποι της σειράς δεν επιτρέπουμε να συμβεί αυτό, το κλίμα είναι δημιουργικά ευχάριστο. Σε προσωπικό επίπεδο υπάρχει μια τελειομανία, αλλά και πάλι δεν αισθάνομαι ότι η επιτυχία γίνεται βαρίδι.

Σπ. Τσ.: Θα συμφωνήσω με την Αννα, δεν είναι αγχωτικό, είναι υπέροχο και εμείς τυχεροί που το ζούμε.

Συζητήσεις για την επόμενη σεζόν έχουν γίνει;

Α. Κ.: Οπως όλα δείχνουν, θα πάρουμε το «πράσινο φως». Η τηλεθέαση είναι τέτοια που προς τα εκεί βαδίζουμε.

Πηγή: Tv kous kous

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved