«Μετά τα μεσάνυχτα»: Αυτοί είναι οι αποψινοί καλεσμένοι της Ελεονώρας Μελέτη
Media

«Μετά τα μεσάνυχτα»: Αυτοί είναι οι αποψινοί καλεσμένοι της Ελεονώρας Μελέτη

Απόψε λίγο «Μετά τα μεσάνυχτα», η Ελεονώρα Μελέτη υποδέχεται την Αγγελική Δημητρακοπούλου.

Η «Αθηνά» της επιτυχημένης σειράς «Λόγω Τιμής» αναφέρεται στα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου και την επανένωση της τηλεοπτικής παρέας ενώ λέει χαρακτηριστικά ότι «ήταν σαν να μην πέρασε μια μέρα».
Η ίδια μιλά για τον λόγο που εγκατέλειψε την υποκριτική, για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο μεγάλωμα των παιδιών της - για τα οποία παραμέλησε τελείως τον εαυτό της - και για την απόφασή της να γίνει σχεδιάστρια μόδας.

Αμέσως μετά, ο Γιάννης Τάσσιος μιλά για το απειλητικό τηλεφώνημα που του στοίχισε την 25χρονη καριέρα του. «’Η εξαφανίζεσαι από τις πίστες της Αθήνας, ή σε σκοτώνουμε», του διεμήνυσαν από την άλλη άκρη της γραμμής σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο τραγουδιστής. Πώς το αντιμετώπισε και πώς είναι σήμερα η ζωή του;

Στην εκπομπή, έρχεται και ο Αντρέας Φουστάνος. Ο γνωστός πλαστικός χειρουργός αποκαλύπτει πως είχε δεσμό με την πεθερά της κόρης του. Επίσης, μιλά ανοιχτά για τις κατηγορίες περί φοροδιαφυγής.

Τέλος, η Ελεονώρα Μελέτη συναντά τον Νίκο Δημητρόπουλο, τον πατέρα της άτυχης 13χρονης που σκοτώθηκε σε τροχαίο, λίγο μετά την απαγωγή της. Η υπόθεση είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο όταν η μικρή απήχθη από το σπίτι της και λίγη ώρα μετά ακολούθησε καταδίωξη των απαγωγέων από τον πατέρα της. Ο Νίκος Δημητρόπουλος κατηγορείται για τον θάνατο της κόρης του, για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

«Μετά τα μεσάνυχτα», με την Ελεονώρα Μελέτη, απόψε στις 00:10

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved