It's Showtime: Ο Κοκλώνης κάνει και απόψε πάρτι, με καλεσμένους τους Boney M και...
Media

It's Showtime: Ο Κοκλώνης κάνει και απόψε πάρτι, με καλεσμένους τους Boney M και...

«It's Showtime»: Με Boney M, Γιώργο Τσαλίκη, Κώστα Χαριτοδιπλωμένο, Γιώργο Παπαδόπουλου και Πέννυ Μπαλτατζή έρχεται το πιο ξεχωριστό πάρτι του Σαββατόβραδου, με οικοδεσπότη τον Νίκο Κοκλώνη.

Το πιο κεφάτο πάρτι της ελληνικής τηλεόρασης έρχεται το Σάββατο 16 Μαρτίου στις 20.00 στο OPEN με καλεσμένους-έκπληξη, ανατρεπτικές εμφανίσεις και τα πιο διασκεδαστικά παιχνίδια με πλούσια δώρα για το κοινό.

Καλεσμένοι του Νίκου Κοκλώνη, οι θρυλικοί Boney M εισβάλλουν στο πλατό τραγουδώντας επιτυχίες τους που σημάδεψαν τα late 70s, όπως το Daddy Cool. Τα μέλη του παγκοσμίου φήμης group, με lead singer τη Τζαμαϊκανή Liz Mitchell, αποκαλύπτουν άγνωστες πτυχές της ζωής και της καριέρας τους, αποδέχονται τις προκλήσεις του Νίκου για ευφάνταστα παιχνίδια και σχολιάζουν τους ελληνικούς ρυθμούς.

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος, έρχεται στο stage και μας «ταξιδεύει» με τη βελούδινη φωνή του, ενώ ο Νίκος Κοκλώνης του βάζει μια δοκιμασία που απαιτεί τόλμη και θάρρος!

Γνωρίζουμε καλύτερα την Πέννυ Μπαλτατζή που μας μεθά με το «εξωτικό χαρμάνι» της και παρουσιάζει για πρώτη φορά στο “It’s Show Time” το ολοκαίνουριο τραγούδι της.

Ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος ερμηνεύει με το δικό του μοναδικό τρόπο επιτυχίες του που σφράγισαν τις δεκαετίες ’80 και ’90, δημιουργώντας το απόλυτο Saturday Night party. Αμέσως μετά, ο Νίκος Κοκλώνης του βάζει δύσκολα, προκαλώντας τον να «δημιουργήσει» live την τέλεια γυναίκα.

Ο Γιώργος Τσαλίκης έρχεται στο “It’s showtime” με σαρωτική διάθεση, μας ξεσηκώνει με τα τραγούδια του και παίζει με τον Νίκο Κοκλώνη μια διαφορετική και άκρως ξεκαρδιστική παντομίμα!

Σήμερα, στις 20.00 στο Open, “It’s Showtime” με τον Νίκο Κοκλώνη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved