Τατουάζ: Η υπόσχεση του Ορφέα και το σχέδιο απόδρασης
Media

Τατουάζ: Η υπόσχεση του Ορφέα και το σχέδιο απόδρασης

Στα επόμενα επεισόδια της ερωτικής - αστυνομικής σειράς του ΑLΡΗΑ ξεκινάει η δίκη του Ορφέα προκειμένου να τιμωρηθεί για όλα τα εγκλήματα που διέπραξε όλα αυτά τα χρόνια.

Ωστόσο, η απόφαση του δικαστηρίου τον σοκάρει και είναι έτοιμος να βάλει σε κίνδυνο ακόμη και τη ζωή του καταστρώνοντας την απόδραση του.

O Ορφέας μέσα στο ψυχιατρείο έρχεται όλο και πιο κοντά με τον Αντώνη και του μιλάει για τη δίκη του, που πλησιάζει. Ο Μάνος, όμως, από την πλευρά του, είναι απελπισμένος με την αλλοπρόσαλλη στάση του Ορφέα και τη βεβαιότητα του ότι θα αθωωθεί. Με αφορμή την επερχόμενη δίκη, η Ελένη περνάει δύσκολες ώρες καθώς θα αναγκαστεί να αναβιώσει όλα αυτά που πέρασε με τον Ορφέα. Την επόμενη μέρα η ακροαματική διαδικασία ξεκινάει και η Τατιάνα δίνει μια εμπεριστατωμένη κατάθεση, με μόνο σκοπό να αυξήσει την ποινή του Ορφέα όσο περισσότερο γίνεται και να μείνει για πάντα στη φυλακή. Η οικογένεια Μελά και κυρίως η Ελένη ζουν στον πυρετό της δίκης και βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, καθώς φτάνει η ώρα που θα καταθέσουν σαν μάρτυρες κατηγορίας. Η Άννα, η Μάρθα και ο Παύλος είναι συγκλονισμένοι από τις αποκαλύψεις που έρχονται στο φως καθώς προετοιμάζουν τις καταθέσεις τους. Η Άννα διηγείται τα γεγονότα και μιλάει για τις επιθέσεις του Ορφέα εναντίον της, ενώ η Μάρθα είναι συναισθηματικά φορτισμένη και η κατάθεση της είναι ήπια εναντίον του νεαρού. Ο Παύλος, αντιθέτως, με μεγάλη οργή ζητάει να κλείσουν τον Ορφέα στη φυλακή για πάντα. Τις επόμενες μέρες, η στιγμή της απολογίας του Ορφέα φτάνει. Ο ίδιος τούς αφήνει όλους άναυδους με τα επιχειρήματα του, το παράλογο σκεπτικό του και την «υπόσχεση» που δίνει στο δικαστήριο στο τέλος της απολογίας του. Και ενώ η δίκη συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον, η Χριστίνα μεταφέρει τον παλμό από την αίθουσα μέσα από τα ρεπορτάζ της. Μετά την απολογία του Ορφέα, τον λόγο παίρνει ο Μάνος. Η αγόρευση του, όμως, δεν θα ικανοποιήσει τον Ορφέα, που ακόμη μία φορά νιώθει ότι πάει να τον βγάλει τρελό, ενώ εκείνος πιστεύει πως έχει τα λογικά του. Ο νεαρός συνεχίζει να πιστεύει πώς θα δικαιωθεί για όσα έκανε και θα αθωωθεί σε αντίθεση με όλους τους άλλους οι οποίοι είναι σοκαρισμένοι από τα φρικιαστικά στοιχεία που έρχονται στο φως και τις λεπτομέρειες για τη δράση του κατά συρροή δολοφόνου γυναικών. Ο Ορφέας γίνεται έξαλλος με την υπερασπιστική γραμμή που ακολουθεί ο Μάνος και έπειτα από έναν μεγάλο καβγά που έχουν τον απολύει θεωρώντας πως μπορεί μόνος του να υπερασπιστεί τον εαυτό του καλύτερα. Η επόμενη μέρα τους βρίσκει όλους να καρδιοχτυπούν καθώς έρχεται η στιγμή που θα ανακοινωθεί η απόφαση του δικαστηρίου. Ο Ορφέας καταδικάζεται και η οικογένεια Μελά όπως και ο Σωκράτης νιώθουν μεγάλη ανακούφιση. Ο Ορφέας, όμως, είναι έξαλλος. Δεν μπορεί να πιστέψει πως κρίθηκε ένοχος και αρνείται να δεχτεί να περάσει την υπόλοιπη ζωή του φυλακισμένος. Τότε, αρχίζει να σκέφτεται πώς θα ανατρέψει την κατάσταση προκειμένου να είναι ξανά ελεύθερος. Το μίσος που νιώθει για όσους κατέθεσαν εναντίον του είναι μεγάλο. Τόσο ώστε να οργανώσει ένα σχέδιο απόδρασης με κίνδυνο της ζωής του προκειμένου να επιστρέψει στις ζωές τους και να τους εκδικηθεί. Ο νεαρός, με πολλή προσοχή, σχεδιάζει το κάθε του βήμα καθώς είναι αποφασισμένος να τα καταφέρει.

Πηγή: My Tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved