Media

YFSF: Απολαυστικός ο Αργύρης Αγγέλου ως Gene Kelly (photos- video)

Αυτή κι αν ήταν εμφάνιση υπερπαραγωγή στο σημερινό YFSF

Έναν θρύλο κλήθηκε να μιμηθεί ο Αργύρης Αγγέλου και για να τα καταφέρει πέρασε πολύ πολύ δύσκολα. Εσείς θα μποορύσατε να μάθετε κλακέτες μέσα σε λίγες μέρες; Ο Αργύρης τα κατάφερε και μάλιστα αρκετά εύκολα αν σκεφτεί κανείς οτι δεν ήξερε καθόλου πριν του δοθεί να κάνει τον Gene Kelly στο θρυλικό "Singing in the rain".

Ένα κομμάτι κλάσικού ρεπερτορίου στα μιούζικαλ με ιδιαίτερες απαιτήσεις. Ο ίδιος ο ηθοποιός από την πρώτη στιγμή που του ανατέθηκε θεώρησε πως είναι από τα πιο σημαντικά κομμάτια που του έχουν δοθεί στην καριέρα του ως σήμερα. Και έτσι ακριβώς το αντιμετώπισε. Με πολύ σεβασμό και πολλή δουλειά. Και είχε και τρελό άγχος για το αν θα τα καταφέρει. Και ο ίδιος και η χορογράφος του YFSF5, Άννα Αθανασιάδη, που για την δική του εμφάνιση βγήκε εντός του στούντιο για να μην την δει από τα μόνιτορ αλλά live.

Και ναι, τα κατάφερε εξαιρετικά. Και άκουσε και τις πιο καλές του κριτικές. Άξιζε τον κόπο η κούραση λοιπόν αφού το αποτέλεσμα τους δικαίωσε όλους και ήταν και ιδιαιτέρως εντυπωσιακό.

Δείτε την εμφάνισή του εδώ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved