Γυναίκα χωρίς όνομα: Η Κάτια παρακολουθεί στενά τη Μαρίνα
Media

Γυναίκα χωρίς όνομα: Η Κάτια παρακολουθεί στενά τη Μαρίνα

Η Μαρίνα είναι αποφασισμένη να βρει τις πληροφορίες που θέλει από τον Γιάννη, ενώ η Κάτια ελέγχει τις κινήσεις της με σκοπό να την εμποδίσει να φτάσει στην αλήθεια. Οι εξελίξεις στη σειρά Γυναίκα χωρίς όνοµα είναι καθηλωτικές.

Οι επιλογές της Μαρί­νας, προκειμένου να οδηγηθεί στα ίχνη της εξαφανισμένης Ελπίδας, τη φέρνουν συνεχώς αντιμέτωπη με κινδύνους, οι ο­ποίοι, όμως, δεν καταφέρνουν να κάμψουν την αποφασιστικότητα της.

ΣΤΑ ΑΚΡΑ

Πολύτιμη αρωγός και φύλακας-άγγελός της σε αυτήν της την προσπάθεια είναι -όπως πάντα-η Ρένα, η οποία της παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα για το πώς θα μπορέσει να σταθεί και να κινηθεί στον κόσμο της νύχτας. Έτσι, η Μαρίνα αρχίζει να βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο της και ξεκινά να δουλεύει στο μπαρ για να πλησιάσει τον Γιάννη και να του αποσπάσει πληροφορίες για τις παράνομες υιοθεσίες. Ο Ανδρέας, μετά από προτροπή της Κάτιας, αρχίζει να παρακο­λουθεί τη Μαρίνα και τη βλέπει να μπαίνει μόνη της στο μπαρ. Η Μαρίνα προσπαθεί να κάνει τον Γιάννη να της μιλήσει για τις πα­ράνομες υιοθεσίες και προκειμέ­νου να μάθει για την Ελπίδα, δεν διστάζει να συνεχίσει το επικίν­δυνο παιχνίδι μαζί του, ενώ πα­ράλληλα ζητάει από τη Ρένα να τη βοηθήσει να του στήσουν μια παγίδα. Όλα αυτά γίνονται μυστικά,από όλους. Παράλληλα, η Κάτια ζητάει από τον Ανδρέα να παγιδέψει το κινητό της Μαρί­νας, θέλοντας να μάθει τις κινή­σεις της. Έτσι, θα είναι η πρώτη που θα ανακαλύψει τις κινήσεις της και θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να την εμποδίσει από το να μάθει την αλήθεια.

ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ

Η επιστροφή του Ανδρέα αγκαλιά της Κάτιας δήμιο νέα αναστάτωση στο σπίτι της οικογένειας Μάκρη, με τη Έλλη να είναι εντελώς αντίθετη σε αυτή τη σχέση. Η άβολη συνάντηση της Κάτιας και του Ανδρέα με τη Ρένα και τον Σταύρο στο εστιατόριο πυροδοτεί νέες εντάσεις και στα δύο ζευγάρια. Ο Κωστής εξομολογείται στη Λίλιαν ότι έχει κόρη από τον πρώτο του έρωτα, που την λένε Ελπίδα αλλά δεν ξέρει πού βρίσκεται. Η Μάρθα συνδυάζει κάποια γεγονότα και αρχίζει να υποπτεύεται ότι ο Φώτης και η Κάτια έχουν κοινό παρελθόν. Ο Φώτης αναγκάζεται να παραδεχτεί στη Μάρθα τη σχέση που είχε παλιά με την Κάτια κι εκείνη καταλαβαίνει πως η Μαρίνα είναι κόρη του. Μια αλλαγή στο πρόγραμμα του Σταύρου θα τον φέρει πίσω στο σπίτι του, την ώρα που η Λίλιαν είναι εκεί με τον Κωστή και την Ελπίδα. Ο Κωστής θα δει το όνομα στο κουδούνι της Λίλιαν. Η γνωριμία της 'Ελλης με το νέο υπεύθυνο του ιππικού ομίλου αποδεικνύεται επεισοδιακή, με την Έλλη να θυμάται το κακομαθημένο πλουσιόπαιδο που κρύβει μέσα της και να ζητά απόλυση του.

ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΠΟ ΠΟΤΟ

Ο Μιχάλης ακούει, άθελα του, τον Δημήτρη στο τηλέφωνο να κανονίζει ένα ραντεβού με τη Ρία και του επιτίθεται, κατηγορώντας τον πως χρησιμοποιεί την κοπέλα για να πλησιάσει πάλι τη Σοφία. Ο Δημήτρης βάζει την Κάτια σε δίλημμα, όταν της λέει πως 6α της παραχωρήσει το σπίτι και ένα ποσόν, αρκεί να διώξει τον Ανδρέα. Παράλληλα, συνεχίζει τις προσπάθειες να φτάσει στη Σοφία, φλερτάρο­ντας ανοιχτά τη Ρία. Ο Μιχάλης το καταλαβαίνει και συγκρούεται μαζί του, χωρίς να μπορεί να τον σταματήσει. Ο Μιχάλης, μετά το χωρισμό του με τη Μαρίνα, το έχει ρίξει στο ποτό. Ο Φώτης, που περνάει χρόνο μαζί του, προσπαθεί να τον συνετίσει. Η Σοφία μαθαίνει για τις εξόδους της μητέρας της με τον Δημήτρη και η αντίδραση της είναι πολύ έντονη...

Πηγή: Τηλεθεατής

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved