Μαύρη Θάλασσα: Ο Ταχίρ βρίσκεται αντιμέτωπος με τους άντρες του Βεντάτ
Media

Μαύρη Θάλασσα: Ο Ταχίρ βρίσκεται αντιμέτωπος με τους άντρες του Βεντάτ

Στη Μαύρη Θάλασσα οι εξελίξεις είναι καθηλωτικές με ανθρωποκυνηγητά, ομηρίες και κινδύνους.

ΟΙ ΣΥΝΑΡΠΛΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Ένα ανελέητο ανθρωποκυνηγητό έχει ξεκινήσει από τον Βεντάτ και τις συνέπειες υφίσταται και η οι­κογένεια του Ταχίρ. Ακόμη, όμως, κι όταν εκείνος μαθαίνει ότι ο Βεντάτ κρατά όμηρο τον αδελφό του, αποφασίζει να τον αντιμετω­πίσει ο ίδιος, αλλά σε καμία πε­ρίπτωση να μη βάλει σε κίνδυνο εκείνη το γιο της.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Ενώ ο Ταχίρ βρίσκεται αντιμέτωπος με τους άντρες του Βεντάτ, η Νε­φές κάνει καταγγελία στον άντρα της για κακοποίηση. Παράλληλα, ο Μουσταφά έρχεται σε συμφωνία με την Είσάν. Εκείνη θα τον βοηθή­σει να αποδράσει κι εκείνος θα την οδηγήσει στη Νεφές και το γιο της. Η Είσάν, όμως, του δίνει και μια φω­τογραφία με τη Νεφές στην αγκα­λιά ενός άντρα. Του λέει ότι είναι ένας από τους πολλούς εραστές της, τους οποίους χρησιμοποιεί κα­τά καιρούς για να το σκάσει από το σύζυγο της. Κι ενώ ο Βεντάτ συλ­λαμβάνεται, ο Μουσταφά δείχνει τη φωτογραφία στον αδελφό του. Η Νεφές παραδέχεται ότι η Είσάν λέει αλήθεια κι ο Ταχίρ χάνει την εμπιστοσύνη του σε εκείνη. Έτσι, δέχεται να παντρευτεί τη γυναίκα που του προξενεύει η οικογένεια του, το ίδιο κιόλας βράδυ.

«ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ!»

Η Νεφές φεύγει από το σπίτι του και πηγαίνει στο αστυνομικό τμή­μα, όπου κρατείται ο Βεντάτ. Ζητά από το φύλακα να τους αφήσει μό­νους. «Ήρθες σε μένα;», τη ρωτά εκείνος. «Όχι, ήρθα για να σώσω τον Ταχίρ», του απαντά εκείνη και τον σημαδεύει με το όπλο της. Ό­πως αποδεικνύεται, ο άντρας στη φωτογραφία ήταν ο αδελφός της. τον οποίο είχε σκοτώσει ο Βεντάτ μπροστά στα μάτια της, όταν είχε προσπαθήσει να τη σώσει από τον εφιάλτη της. Ξέροντας ότι και ο Ταχίρ μπορεί να έχει την ίδια τύχη, αναγκάστηκε να επιβεβαιώσει το ψέμα της Είσάν. «Ο μόνος τρόπος νια να ζήσει ο Ταχίρ, είναι να πε­θάνεις εσύ!», του λέει.

Πηγή: Τηλεθεατής

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved