Αναβάλλεται η εκπομπή του Λαζόπουλου, λόγω Εθνικής Ελλάδος
Media

Αναβάλλεται η εκπομπή του Λαζόπουλου, λόγω Εθνικής Ελλάδος

O Λάκης Λαζόπουλος και το τσαντίρι του αναβάλλονται.

Ο Λάκης Λαζόπουλος επέστρεψε μέσα από το Open tv, αλλά διακόπτεται, λόγω του παιχνιδιού της Εθνικής Ελλάδος με αντίπαλο τη Βοσνία Ερζγοβίνη, την επόμενη Τρίτη 26 Μαρτίου.

Ο παρουσιαστής της σατιρικής εκπομπής είχε δηλώσει σε συνέντευξή του, ότι αποτελεί ρίσκο η επιστροφή του, ενώ εξήγησε ότι η εκπομπή απευθύνεται σε όσους έχουν χιούμορ, λέγοντας:

«Ασφαλώς είναι ένα ρίσκο. Είναι κάτι που το ξέρω, αλλά νομίζω ότι ένα βασικό στοιχείο του χαρακτήρα μου είναι η αβεβαιότητα, που χρειάζεται να νιώθω κάθε φορά, όταν πρέπει να δημιουργήσω. Έχοντας πίσω μου άπειρες θεαματικότητες, μ' αρέσει το γεγονός ότι θα δοκιμαστώ πάλι από μηδενική βάση. Για μένα αυτό είναι ελκυστικό, θα σκαρφαλώσω άλλο ένα βουνό. Έτσι δεν χάνει ο ορειβάτης-την ι­διότητα του...Η εκπομπή δίνει βήμα σε όλους όσοι έχουν χιούμορ. Μπορούν να δέχονται τους ανθρώπους όπως είναι, μπορούν να σέβονται και μπορούν να δέχονται οι ίδιοι μια σάτιρα. Σίγουρα, δεν μπορεί να δώσει το βήμα σε όλους. Προσδοκά να δώσει το βήμα στους περισσότερους».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved