Λίνα Δρούγκα: Ο κρυφός πόθος, η καψυποψία και ο ανταγωνισμός
Media

Λίνα Δρούγκα: Ο κρυφός πόθος, η καψυποψία και ο ανταγωνισμός

Η Λίνα Δρούγκα, η οποία πλέον ανήκει στο ενημερωτικό δυναμικό του Open tv, μιλάει  για τους κρυφούς τηλεοπτικούς της πόθους αλλά και για το πώς βιώνει τον ανταγωνισμό...

Διαβάστε παρακάτω τι είπε σε συνέντευξή της...

Υπάρχει κάτι που θα θέλατε να κάνετε στην τηλεόραση;

Είναι κρυφή µου ελπίδα και δεν θα σας την πω…

Εχετε δηλώσει ότι επειδή ο πρώην σύζυγός σας ήταν διευθυντής του Mega, οι συνάδελφοί σας σάς αντιµετώπισαν µε καχυποψία.

Εκανα αυτή τη δουλειά πολύ πριν γνωρίσω τον Χρήστο και την κάνω, δόξα τω Θεώ, και πολλά χρόνια µετά. Αυτό από µόνο του είναι η απάντηση. Αλήθεια, όµως, δεν το έχω νιώσει έτσι όπως το λέτε. Ολοι οι διευθυντές µού έδωσαν ευκαιρίες και τους ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό. Και στον ΑΝΤ1, όταν ήµουν, και στο Telecity στην αρχή της καριέρας µου, και στο Mega όταν διευθυντής ήταν ο Νίκος. Αυτός ένα απόγευµα µου είπε εντελώς ξαφνικά: «Πήγαινε, βάψου και βρες ένα σακάκι, θα πεις το απογευµατινό δελτίο σε µισή ώρα». Αλλά νοµίζω πως τους δικαίωσα σε µεγάλο βαθµό. Η τυχόν καχυποψία στον χώρο µας δεν είναι κάτι που µε έχει προβληµατίσει ιδιαίτερα. Με νοιάζει ότι δεν µε έχουν αδικήσει αυτοί που έπρεπε.

Πώς βιώνετε τον ανταγωνισµό;

Θα σας πω µόνο πως µε την Εύα Αντωνοπούλου, πολλά χρόνια τώρα, ανταλλάσσουµε πού και πού µηνύµατα για καλή επιτυχία! Από την εποχή του Mega µέχρι και τώρα… Ποιος ανταγωνισµός; Υγιείς επιχειρήσεις να υπάρχουν, για να κάνουµε όλοι οι δηµοσιογράφοι καλά τη δουλειά µας µόνο αυτό.

Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved