Το Τατουάζ: Οι καταθέσεις-φωτιά καταδικάζουν τον Ορφέα
Media

Το Τατουάζ: Οι καταθέσεις-φωτιά καταδικάζουν τον Ορφέα

Πολλές οι εξελίξεις στην δημοφιλή σειρά Το Τατουάζ.

Ο Αλέξανδρος και η Άννα ταξιδεύουν στα Μετέωρα, αλλά το κλίμα ανάμεσα σε εκείνον και την Όλγα είναι ακόμη τεταμένο. Η κοπέλα δεν σταματά να τον πιέζει να της φέρει πίσω τη Λήδα. Εκείνος, όμως, αρνείται και να το συζητήσει, περιμένοντας πρώτα από την Όλγα να δείξει σημάδια πλήρους αποχής από το αλκοόλ.

Στο μεταξύ, η Πιλάρ επισκέπτεται τον Νικόλα με σκοπό να μιλήσει για όλους και για όλα και αυτά που του λέει τον αφήνουν άφωνο. Η ίδια του δίνει σημαντικές πληροφορίες για το εμπόριο όπλων και του επιβεβαιώνει το γεγονός ότι και ο Τόνυ ήταν μπλεγμένος στις μεταφορές.

Αυτό τον ξαφνιάζει πολύ και αποφασίζει να φτάσει αυτή την έρευνα μέχρι τέλους. Παράλληλα, ο Ορφέας στο ψυχιατρείο προσπαθεί να έρθει πιο κοντά με τον Αντώνη για κάθε ενδεχόμενο, ενώ ο Μάνος από την πλευρά του είναι απελπισμένος με την αλλοπρόσαλλη στάση του Ορφέα και τη βεβαιότητα του ότι θα αθωωθεί. Ο Σωκράτης, την ίδια ώρα, προσπαθεί να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο που βρήκε στο σπίτι του Ορφέα, αλλά κανένας συνδυασμός δεν είναι ο σωστός. Με αφορμή τη δίκη η Ελένη περνάει δύσκολες ώρες καθώς αναγκάζεται να αναβιώσει όλα αυτά που πέρασε με τον Ορφέα.

Η ακροαματική διαδικασία ξεκινά και η Τατιάνα δίνει μια εμπεριστατωμένη κατάθεση με μόνο σκοπό να αυξήσει την ποινή του Ορφέα όσο περισσότερο γίνεται. Συγχρόνως, η Μαργκώ μαθαίνει ότι η Πιλάρ συναντήθηκε με τον Νικόλα και μαζί με τον Τόνυ αποφασίζουν ότι πρέπει να πάρουν τα μέτρα τους. Ο τελευταίος, μάλιστα, προσπαθεί να προσεγγίσει την Πιλάρ, αλλά δεν καταφέρνει να της πάρει κουβέντα. Η Αθηνά, από την άλλη, δείχνει να φοβάται με την εμπλοκή του Νικόλα στην έρευνα με τα όπλα, αλλά εκείνος δεν είναι διατεθειμένος να κάνει πίσω.

Καταθέσεις-φωτιά εναντίον του Ορφέα

Η οικογένεια Μελά και κυρίως η Ελένη ζουν στον πυρετό της δίκης του Ορφέα, καθώς πλησιάζει η ώρα που θα καταθέσουν σαν μάρτυρες κατηγορίας.

Και αυτή η μέρα φτάνει και η Άννα, η Μάρθα Παύλος ετοιμάζονται να καταθέσουν, αλλά όλοι είναι συγκλονισμένοι από τις αποκαλύψεις που έρχονται στο φως. Η Άννα διηγείται τα γεγονότα και μιλάει για τις επιθέσεις του Ορφέα εναντίον της. Η Μάρθα είναι συναισθηματικά φορτισμένη και η κατάθεση της είναι ήπια εναντίον του Ορφέα, ενώ ο Παύλος με μεγάλη οργή ζητάει να κλείσουν τον Ορφέα στη φυλακή για πάντα. Στο μεταξύ, ο Σωκράτης καταφέρνει να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο και βρίσκει μέσα πολλές χιλιάδες ευρώ. Στα Μετέωρα, η Όλγα συνεχίζει τις προσπάθειες απεξάρτησης της από το αλκοόλ κι είναι έξαλλη με τον Αλέξανδρο που αρνείται να επιστρέψει τη Λήδα, ενώ καβγαδίζει άγρια με τον Στέφανο επειδή δεν παίρνει το μέρος της. Την επόμενη μέρα η στιγμή της απολογίας του Ορφέα φτάνει και τους αφήνει όλους άναυδους με τα επιχείρηματά του, το παράλογο σκεπτικό του και την «υπόσχεση» που δίνει στο δικαστήριο στο τέλος της απολογίας του. Έπειτα, τον λόγο παίρνει ο Μάνος, αλλά η αγόρευσή του δεν θα ικανοποιήσει τον Ορφέα, που ακόμη μία φορά νιώθει ότι πάει να τον βγάλει τρελό, ενώ εκείνος πιστεύει πως έχει τα λογικά του. Παράλληλα, η φιλία του Νικόλα και του Τόνυ λήγει άδοξα, καθώς ο Νικόλας δεν μπορεί να υποκρίνεται πια μπροστά του και παραδέχεται ανοιχτά πως σκοπεύει να τον κυνηγήσει. Η Πιλάρ φτάνει στην Αθήνα, αλλά δεν εμφανίζεται ποτέ στο ραντεβού της με τον Νικόλα, γεγονός που τον ανησυχεί.

Η Όλγα καταγγέλλει τον Αλέξανδρο

Η Όλγα, μην αντέχοντας άλλο τις συνεχόμενες αρνήσεις του Αλέξανδρου να της επιστρέψει το παιδί, αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της και να αλλάξει τακτική. Σε έξαλλη κατάσταση, πάει στην Αστυνομία και τον κατάγγελλα.

Στην Αθήνα, ο Ορφέας είναι θυμωμένος με την υπερασπιστική γραμμή που ακολουθεί ο Μάνος και ύστερα από έναν μεγάλο καβγά τον απολύει.

Την ίδια στιγμή, ο Νικόλας ανησυχεί που δεν βρίσκει την Πιλάρ και πηγαίνει στην Αστυνομία να δηλώσει την εξαφάνιση της.

Λίγες ώρες αργότερα, η απόφαση του δικαστηρίου βγαίνει και όλοι περιμένουν με αγωνία την ποινή του.

Ο Ορφέας καταδικάζεται, αλλά η αντίδραση του τους αφήνει όλους άφωνους. Η οικογένεια Μελά και κυρίως ο Σωκράτης, που νιώθει δικαιωμένος από την έκβαση της υπόθεσης, ανακουφίζονται θεωρώντας πως ένα μεγάλο και άσχημο κεφάλαιο έκλεισε.

Ο Ορφέας, όμως, δεν τα παρατάει έτσι εύκολα. Νιώθει πλέον περισσότερο μίσος και οργή με το αποτέλεσμα, αρνείται να το δεχτεί και αρχίζει να σκέφτεται πώς θα το ανατρέψει. Η Όλγα επιστρέφει στα Μετέωρα με τη Λήδα και τον Στέφανο κι αρχίζουν επιτέλους να ζουν μια φυσιολογική καθημερινότητα ύστερα από πάρα πολύ καιρό.

Πηγή: ΜΥ ΤV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved