Παύλος Ευαγγελόπουλος: «Φέτος θα έλεγα ότι είναι λίγο πιο τυχερός»
Media

Παύλος Ευαγγελόπουλος: «Φέτος θα έλεγα ότι είναι λίγο πιο τυχερός»

Τον παρακολουθούμε καθημερινά μέσα από τη σειρά «Έλα στη θέση μου».

Με αφορμή την επιτυχία που σημειώνει για τρίτη σεζόν η σειρά, ο Παύλος Ευαγγελόπουλος αποκαλύπτει αν έχουν γίνει συζητήσεις για μια τέταρτη ή τον Ιούνιο τελειώνει αυτή η τηλεοπτική ιστορία;

«Δεν το ξέρουμε ακόμη. Δεν υπάρχει κάτι επίσημο. Έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις, πολλά δεν νομίζω ότι έχει παρθεί κάποια απόφαση. Πάντως, η σειρά είναι πετυχημένη, στον κόσμο αρέσει και η λογική λέει ότι θα συνεχιστεί»

Τι γίνεται με τον Λεωνίδα; Θα βρει μια γυναίκα στη ζωή του; Μέχρι στιγμής είναι άτυχος στον ερωτικό τομέα.

«Φέτος θα έλεγα ότι είναι λίγο πιο τυχερός, καθώς είναι αστός που ξεκίνησε την ιστορία με τη Φλωρέτα και θέλησε να την κατακτήσει, γιατί τον γοήτευσε από την αρχή. Μέχρι στιγμής, από όσο ξέρω, τα πράγματα πάνε καλά ανάμεσα τους. Δεν ξέρω τι θα ακολουθήσει, γιατί ο Λεωνίδας είναι ένας άνθρωπος που έχει διάφορα άλλα προβλήματα σε σχέση με τα παιδιά»

Στη σχέση με τη Φλωρέτα υπάρχει ένα εμπόδιο που λέγεται Αντρέας.

«Νομίζω ότι θα ξεπεραστεί. Γιατί και ο Αντρέας κάπου αλλού θα μπλέξει. Και έχει δύο γιους για τους οποίους ανησυχεί σε μόνιμη βάση. Για διαφορετικούς λόγους, ο καθένας δημιουργεί προβλήματα. Ο Βλάσης γιατί είναι πιο παρορμητικός και ο Αχιλλέας γιατί είναι λίγο εγωιστής. Καθένας με τον τρόπο του και το χαρακτήρα του δημιουργούν θέματα που επηρεάζουν τον Λεωνίδα. Θέλει να τους δει χαρούμενους και ευτυχισμένους, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εύκολο», λέει ο ηθοποιός στο περιοδικό 7 μέρες Tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved