Ματθίλδη Μαγγίρα: Η αποχή από την τηλεόραση και η κριτική στην αδερφή της, Μπέτυ!
Media

Ματθίλδη Μαγγίρα: Η αποχή από την τηλεόραση και η κριτική στην αδερφή της, Μπέτυ!

Απέχει από την τηλεόραση συνειδητά και πλέον δεν την παρακολουθεί καν.

Σε πρόσφατη συνέντευξη της η Ματθίλδη Μαγγίρα αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό τοπίο ενώ σχολίασε και την εμφάνιση της αδερφής της, Μπέτυς στο My Style Rocks.

Βλέπεις τηλεόραση;

«Πλέον, όχι. Δεν μπορώ. Προτιμώ να δω μία ταινία, από το να δω ένα πρόγραμμα που είτε θα με εκνευρίσει, είτε θα με κάνει να κολλήσω. Ας πούμε κόλλησα με το «Survivor 1». Μου άρεσε, μπήκα στη διαδικασία και εθίστηκα. Τα υπόλοιπα δεν τα είδα. Και παρακολούθησα και το «My style rocks», που ήταν η Μπέττυ»

Αλήθεια, η αδερφή σου, η Μπέττυ, πώς σου φάνηκε;

«Πολύ καλή. Κοίτα, η Μπέττυ είχε εκεί λόγο ύπαρξης. Είχε πράγματα να πει, είχε βαρύτητα ο λόγος και οι τοποθετήσεις της. Αν το πρότειναν σε εμένα, δεν θα δεχόμουν. Δεν ασχολούμαι πια τόσο με τη μόδα, ούτε την ακολουθώ πιστά. Φοράω μόνο ό,τι κρίνω ότι μου πηγαίνει και ό,τι μου αρέσει. Αν και στο παρελθόν, όταν ζούσαμε στην Ξάνθη, ήμουν πολύ εκκεντρική στο ντύσιμό μου. Πειραματιζόμουν, ψαχνόμουν. Τώρα, δεν ασχολούμαι τόσο»

Απορρίπτεις κάθε τηλεοπτική πρόταση;

«Όχι, έχω ξανακάνει μέλος σε κριτική επιτροπή. Ήμουν και στο «Ελλάδα, έχεις ταλέντο!». Και πάλι θα έκανα κάτι, αν είχα λόγο ύπαρξης. Αν είχα πράγματα να πω. Όταν δεν έχω, γιατί να πάω; Να κάνω τι; Απλά για να παίρνω λεφτά και να γίνω μαϊντανός; Συγνώμη, δεν θα πάρω. Έχω αλλάξει πια πολύ. Ξέρω ποια είμαι, βρήκα τον εαυτό μου και ξέρω τι θέλω», είπε η ίδια στο Down Town Κύπρου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved