H δήλωση του Λιανού για τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης του Survivor
Media

H δήλωση του Λιανού για τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης του Survivor

Αναπόσπαστο κομμάτι και του φετινού Survivor αποτελεί ο Γιώργος Λιανός.

Ο παρουσιαστής του πιο πολυσυζητημένου ριάλιτι επιβίωσης σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε ανοιχτά για τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης και η ατάκα του σίγουρα δεν θα μείνει ασχολίαστη.

Περίμενες υψηλότερα ποσοστά τηλεθέασης φέτος;
«Έχοντας στη διάθεσή μας το καλύτερο casting παικτών και από τις τρεις χρονιές, ναι περίμενα καλύτερα νούμερα. Τίποτα όμως δεν έχει τελειώσει, εγώ περιμένω ο κόσμος να αγκαλιάσει αυτό το project. Όλη η παραγωγή πάντως (γύρω στα 500 άτομα που δουλεύουν γι’ αυτό) ανεπηρέαστα και με μεγάλο ζήλο και επαγγελματισμό συνεχίζει να κάνει αυτό που ξέρει καλά. Να προσφέρει ένα άρτιο τηλεοπτικό προϊόν υψηλών προδιαγραφών, που σέβεται τον τηλεθεατή και προσφέρει ψυχαγωγία»

Όλο το team είστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα;
«Φυσικά. Δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό για ένα αποτέλεσμα που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την αρτιότητα του. Παραδίδουμε αυτό που λέει και ο τίτλος της εκπομπής, ένα ριάλιτι επιβίωσης, το πιο αναγνωρίσιμο σε όλο τον κόσμο»

Θεωρείς ότι με τις προσθήκες παικτών, όπως η Κατερίνα Δαλάκα, μπορεί να αλλάξει η πορεία στους πίνακες της Nielsen;
«Σίγουρα η προσθήκη της Κατερίνας ήταν μια πανέξυπνη κίνηση. Το αν θα ακολουθήσουν άλλες δεν μπορώ να το γνωρίζω»

Πώς σου φάνηκε και η νέα άφιξη του Πάτρικ Ογκουνσότο στην ελληνική ομάδα;
«Είναι μια πολύ ωραία ιδέα που θα δώσει νέα πνοή στο παιχνίδι κατά τη γνώμη μου. Ένας πολύ αγαπητός στο ανδρικό κοινό αθλητής με τρομερή προσωπικότητα που θα μας χαρίσει στιγμές που θα θυμόμαστε για καιρό...», λέει ο ίδιος στο Tv Kous Kous.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved