Γιώργος Λιανός: «Το «Survivor» είναι πολύτιμη ευκαιρία για κάθε παρουσιαστή»
Media

Γιώργος Λιανός: «Το «Survivor» είναι πολύτιμη ευκαιρία για κάθε παρουσιαστή»

Για δεύτερη σεζόν είναι συμπαρουσιαστής του «Survivor».

Ο Γιώργος Λιανός μίλησε από τον Άγιο Δομίνικο γι’ αυτή την εμπειρία, για το αν παθιάζεται περισσότερο λόγω των ελληνοτουρκικών αγωνισμάτων και αν νιώθει πιο ασφαλής στον ρόλο που του έχει ανατεθεί.

Πως είναι η εμπειρία από τη δεύτερη σεζόν του «Survivor»;

«Είναι μια υπέροχη εμπειρία, την οποία απολαμβάνω. Κάθε ευκαιρία για συμμετοχή σε τέτοιου μεγέθους παραγωγές είναι πολύτιμη για οποιονδήποτε παρουσιαστή».

Λόγω των ελληνοτουρκικών αγωνισμάτων, παθιάζεσαι περισσότερο; Τόσο εσύ όσο και ο Σάκης ακούγεστε πιο «φανατισμένοι» φέτος...

«Δεν θα χρησιμοποιούσα τη λέξη «φανατισμένος». Ενθουσιασμένος μάλλον είναι η λέξη που ταιριάζει περισσότερο. Είναι φυσικό, αν και ο παρουσιαστής δεν θα πρέπει να παίρνει θέση. Οταν αγωνίζεται η ελληνική ομάδα, κάθε νίκη μπορεί να μας χαροποιεί λίγο παραπάνω και η κάθε ήττα να αποτυπώνεται στον τρόπο που περιγράφουμε όσο κι αν νομίζουμε ότι το κοντρολάρουμε».

Νιώθεις πιο ασφαλής, πιο άνετος, αισθάνεσαι ότι «κούμπωσες» περισσότερο με τον ρόλο που σου έχει ανατεθεί;

«Φυσικά, από την πρώτη μέρα γυρίσματος ένιωθα ότι απλά συνεχίζουμε τα περσινά γυρίσματα. Αυτός ο τόπος και το συγκεκριμένο πρότζεκτ είναι γνώριμες και οικείες πια συνθήκες εργασίας για μένα», λέει στο TV KOUS KOUS.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved