Ρένα Ρίγγα: «Το πρόβλημα της τηλεόρασης είναι το χρήμα και ο χρόνος»
Media

Ρένα Ρίγγα: «Το πρόβλημα της τηλεόρασης είναι το χρήμα και ο χρόνος»

Η Ρένα Ρίγγα μιλά για τα reality shows και τη μόδα των τηλεοπτικών remakes.

Σε συνέντευξή της, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα επιτυχημένα σήριαλ που έχει γράψει, αλλά και για το άγχος που έχει λόγω δουλειάς.

Τι βλέπεις στην τηλεόραση και πώς βλέπεις την τηλεόραση σήμερα;

Βλέπω ξένες σειρές στο ίντερνετ. Το πρόβλημα της τηλεόρασης είναι το χρήμα και ο χρόνος. Λίγα χρήματα και πιεστικοί χρόνοι. Σε ένα καθημερινό για να βγει η παραγωγή πρέπει να γράφεται και να γυρίζεται ένα επεισόδιο τη μέρα. Αν δεν αλλάξει αυτή η συνθήκη, δεν θα έχουμε καλή τηλεόραση.

Για τα realities τι έχεις να σχολιάσεις;

Ολα χρειάζονται σε ένα πρόγραμμα, αρκεί να έχουν ποιότητα. Δυστυχώς τα περισσότερα σήμερα δεν έχουν και εθίζεται ο κόσμος σε φτηνές καταστάσεις κα χαμηλής προσδοκίας προγράμματα.

Τα περισσότερα από τα σίριαλ που έχεις γράψει προβάλλονται σε επανάληψη. Είναι άραγε κι αυτό μη μορφή δικαίωσης και ανταμοιβής για σένα;

Φυσικά, όταν βλέπω σειρές που έγραψα πριν από 10 χρόνια να παίζονται και να κάνουν νούμερα, είμαι πολύ ευτυχισμένη, γιατί αυτό σημαίνει ση έπιασα κάποιες διαχρονικές αλήθειες.

Αν σου ζητούσα να μου πεις ποια σειρά σου θα ήθελες να αναβιώσεις τώρα που είναι στη μόδα τα remakes παλιών σειρών, ποια θα διάλεγες;

Θα μπορούσα να αναβιώσω σειρές που θα είχε νόημα η συνέχεια τους και ενδιαφέρον, που οι ιστορίες τους δεν έκλεισαν με ένα οριστικό φινάλε. Οπως, για παράδειγμα, το «Ακρως οκογενεκόν» ή το «Ευτυχισμένοι μαζί», το «Πίσω στο σπίπ», το «Φίλα το βάτραχο σου» και κάποιες άλλες.

Αραγε με τόσες επιτυχίες στο ενεργητικό σου νιώθεις άγχος για την επόμενη δουλειά σου;

Φυσικά. Πολύ... Δουλεύουμε όλοι πάρα πολλές ώρες, όλη μέρα και ως αργά τη νύχτα και για να γραφτούν και για να γυριστούν τα επεισόδια. Αυτό πληρώνεται μόνο με ένα καλό αποτέλεσμα, δηλαδή στην τηλεόραση με τηλεθέαση. Αυτό είναι η καλύτερη ανταμοιβή!

Πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved