Λουκία Μιχαλοπούλου: «Δεν με απασχόλησαν ποτέ η δημοσιότητα ή τα πολλά χρήματα της τηλεόρασης»
Media

Λουκία Μιχαλοπούλου: «Δεν με απασχόλησαν ποτέ η δημοσιότητα ή τα πολλά χρήματα της τηλεόρασης»

Η Λουκία Μιχαλοπούλου θα πρωταγωνιστήσει στη σειρά Λόγω Τιμής και μιλά για την τηλεόραση και στις προτάσεις που έχει αρνηθεί.

Ακόμη, αναφέρεται στους δύσκολους ρόλους που έχει ενσαρκώσει, ενώ δεν διστάζει να αποκαλύψει ότι η δημοσιότητα δεν είναι κάτι που την αφορά.

Γιατί επιλέγει πάντα δύσκολους ρόλους;

«Δεν μου προτείνουν εύκολους ρόλους. Και το προτιμώ. Από μικρή το ήθελα και είχα τη δυνατότητα να βουτήξω βαθιά. Εχω μια ταυτότητα. Το πιο ανάλαφρο που έχω κάνει ήταν ο "Θεός της σφαγής" που και πάλι δεν ήταν άκοπο. Με ενδιαφέρει μεγαλώνοντας να είμαι συνδημιουργός. Οχι απλά να ερμηνεύω ρόλους, αλλά να συμμετέχω σε αυτό. Τα πρώτα δέκα χρόνια δεν μπορείς να το αποφύγεις. Είναι η βασική εκπαίδευση. Βρίσκεσαι με δασκάλους και μέντορες. Μας εκπαίδευσαν τέλεια οι δάσκαλοι μας, αλλά μας αφαίρεσαν την προσωπική μας σφραγίδα. Ο Νικορέστης Χανιωτάκης μας έδωσε τη δυνατότητα να είμαστε συνδημιουργοί. Μας επέτρεψε να δείξουμε αβίαστα τι θέλουμε από το θέατρο. Ομολογώ ότι μου είχε λείψει αυτό».

Γιατί δεν βρίσκεται στην τηλεόραση;

«Εχω πει "όχι" σε προτάσεις ενώ εκτιμώ την τηλεόραση γιατί δεν έχω συνηθίσει τους γρήγορους ρυθμούς της. Δεν με απασχόλησαν ποτέ η δημοσιότητα ή τα πολλά χρήματα της τηλεόρασης. Ζω από αυτή τη δουλειά, τα έχω ανάγκη τα χρήματα, αλλά δεν με ενδιέφερε να γίνω διάσημη. Η διάρκεια ήταν ανέκαθεν ο στόχος μου. Να με θυμούνται και να είμαι διαχρονική. Η δημοσιότητα έρχεται και φεύγει. Νιώθω τυχερή κι ευχαριστημένη από τις επιλογές μου. Δεν νιώθω μειονεκτικά επειδή δεν με ξέρει ο κόσμος από ένα σίριαλ. Αν και του χρόνου θα παίξω στο "Λόγω Τιμής". Αγαπώ και θαυμάζω τη Μιρέλλα Παπαοικονόμου, γνωριστήκαμε όταν έκανε μετάφραση στον "Φεγγίτη". Νιώθω μια ασφάλεια που δουλεύω στο θέατρο κάθε σεζόν. Δεν είναι αυτονόητο. Δεν είχα ποτέ το άγχος να βρω ρόλο και θίασο. Η μαμά μου τρομάζει ακόμη».

Πηγή: Gala

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved