ΣΚΑΙ: Μετά το «Λόγω Τιμής» προχωρά σε νέο remake - έκπληξη
Media

ΣΚΑΙ: Μετά το «Λόγω Τιμής» προχωρά σε νέο remake - έκπληξη

Έχει αρχίσει να δομείταιι το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ για την επόμενη τηλεοπτική περίοδο και το κανάλι αλλάζει κατεύθυνση, μια και σε μεγάλο βαθμό θα βασιστεί στην παραγωγή ελληνικής μυθοπλασίας.

Η συνέχεια του «Λόγω τιμής» με την προσθήκη στον τίτλο «20 χρόνια μετά» ξεκίνησε την προηγούμενη Πέμπτη, με το πρωταγωνιστικό καστ να παραμένει το ίδιο. Εκτός από τη Μαρία Ναυπλιώτου και τον Γιώργο Χρυσοστόμου που προστίθενται στο καστ, θα έχουμε ακόμη μία μεγάλη επιστροφή. Αυτή του ηθοποιού Ντίνου Καρύδη σε ρόλο-κλειδί.

Η ανέγερση της νέας «πολυκατοικίας» που ετοιμάζει ο παραγωγός Γιάννης Καραγιάννης μπαίνει στην τελική ευθεία. Δεν πρόκειται για συνέχεια της σειράς του Μega, καθώς στην Ισπανία είχε παιχτεί ένα έντονο παρασκήνιο. Ο δημιουργός της πρωτότυπης σειράς «Aqui no hay quien viva» τα είχε σπάσει με την παραγωγή και το κανάλι και έτσι πήρε βασικούς του πρωταγωνιστές και τους μετακόμισε σε άλλη συνοικία μαζί με νέους ήρωες. Το ίδιο λοιπόν θα συμβεί και τώρα και ήδη κάποιοι ηθοποιοί της πρώτης «Πολυκατοικίας» έχουν δεχθεί κρούση και για τη δεύτερη. Μεταξύ αυτών και ο ηθοποιός Δημήτρης Κουρούμπαλης, τον οποίο πιθανότατα θα δούμε στο καινούργιο σίριαλ.

Πηγή: TV Έθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved