Βάσω Λασκαράκη: Η εκπομπή με τον Λευτέρη Σουλτάτο και η… μαγειρική!

Βάσω Λασκαράκη: Η εκπομπή με τον Λευτέρη Σουλτάτο και η… μαγειρική!

Η Βάσω Λασκαράκη ξυπνάει καθημερινά στις 6:30 το πρωί και μέχρι την ώρα που θα κοιμηθεί, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, προσπαθεί να ισορροπήσει σε κάθε ρόλο της ζωής της.

Μητέρα, επαγγελματίας με απαιτητικά ωράρια, γυναίκα και καλή νοικοκυρά. Η αγάπη της για τη μαγειρική και η τρέλα της με την καθαριότητα είναι γνωστά. Η ζωή της έφερε στο δρόμο της το σεφ, Λευτέρη Σουλτάτο, που εκτός από την αγάπη που τρέφουν ο ένας για τον άλλο μοιράζονται και την ίδια τρέλα για την… κουζίνα.

Με τις δουλειές του σπιτιού και τη μαγειρική ασχολείσαι;
«Έχω την τύχη να έχω τους γονείς μου μαζί και να με βοηθούν πολύ. Νιώθω ευγνώμων. Όσο για τη μαγειρική, έχω επίσης την τύχη να έχω έναν σεφ στο σπίτι (γελάει) και να μη χρειάζεται να ασχολούμαι με την κουζίνα»


Ξέρω όμως ότι σου αρέσει κι εσένα πολύ η μαγειρική, οπότε να φανταστώ ότι ζείτε το MasterChef στο σπίτι;
«Ναι, και στο τέλος αποχωρεί εκείνος με το χειρότερο πιάτο. (γελάει) Όχι, εγώ συνήθως φτιάχνω κάτι πιο σπιτικό και μαμαδίστικο, δεν μαγειρεύω γκουρμέ»


Έχεις μεγαλύτερη αγωνία τώρα όταν μπαίνεις στην κουζίνα;
«Κάποιες φορές έχω αγωνία, αλλά μετά λέω «Εγώ έφτιαξα κοτόπουλο με πατάτες στον φούρνο, όποιος θέλει τρώει». (γελάει) Μεγάλωσα σε ένα σπίτι όπου το οικογενειακό τραπέζι ήταν σημαντικό, και μου αρέσει πολύ αυτό το «ανακάτεμα». Μου αρέσει ότι η βάση του σπιτιού μας είναι η κουζίνα»


Έχετε σκεφτεί να κάνετε μαζί μια εκπομπή μαγειρικής;
«Μας έχουν προτείνει να κάνουμε κάτι μαζί, ωστόσο δεν το σκεφτόμαστε. Δεν μας έχει γίνει, όμως, κάποια επίσημη πρόταση», αποκαλύπτει η ίδια στο περιοδικό People.

GALLERY

ΔΕΣ ΤΗ GALLERY