Βαγγέλης Δρίσκας: «Η Βανδή είναι εξαιρετική μαγείρισσα, και αυτή είναι μεγάλη έκπληξη».
Media

Βαγγέλης Δρίσκας: «Η Βανδή είναι εξαιρετική μαγείρισσα, και αυτή είναι μεγάλη έκπληξη».

Ο Βαγγέλης Δρίσκας αποκαλύπτει ότι η Δέσποινα Βανδή έχει ταλέντο στην μαγειρική, κάτι που ανακάλυψε λόγω της κοινής τους τηλεοπτικής συνεργασίας για την εκπομπή My Greece.

O γνωστός σεφ αναφέρεται, επίσης, στην σπεσιαλιτέ της τραγουδίστριας και λέει ποιο πιάτο θα της ετοίμαζε εκείνος.

Η κα Βανδή είναι καλή μαθήτρια στη μαγειρική;

Είναι εξαιρετική μαγείρισσα, και αυτή είναι μεγάλη έκπληξη. Η πρώτη μας συνάντηση σφραγίστηκε με ένα γεύμα από τα χέρια της, ένα τραπέζι στρωμένο με πάρα πολλά πιάτα, όλα φτιαγμένα από την ίδια, φοβερά ισορροπημένα. Ήταν έκπληξη και, ναι, είναι καλή μαθήτρια.

Σας συμβουλεύετε πάνω στη μαγειρική;

Την ώρα που μαγειρεύουμε συνήθως ρωτάει, αλλά το κάνει εκτός κάμερας. Με εκπλήσσει, γιατί πραγματικά την ενδιαφέρει αυτό που γίνεται, δεν το βλέπει επιφανειακά, της αρέσει και το αποτέλεσμα. Επίσης, πρέπει να σας πω ότι κάνει μια εξαιρετική σπανακόπιτα, ονειρεμένη, την πιο ωραία σπανακόπιτα που έχω φάει.

Τι άνθρωπος είναι;

Έχει μια φοβερή ισορροπία σε όλους τους ρόλους της, δηλαδή είναι μια σού­περ σταρ, μια πολύ καλή τραγουδίστρια, είναι ένας μορφωμένος άνθρωπος, που χαίρεσαι να συζητάς μαζί του. Γράφει τα κείμενα που εκφωνεί, κάνει έρευνα πριν ξεκινήσει το ταξίδι και έχει μια ισορρο­πημένη οικογενειακή ζωή. Είναι ένας άνθρωπος όπως όλοι μας, έχοντας σε μεγαλύτερο βαθμό όλα τα καλά στοι­χεία.

Αν έπρεπε να της ετοιμάσετε ένα πιάτο, ποιο θα ήταν αυτό;

Τώρα που την ξέρω πολύ καλά, ξέρω ότι της αρέσουν τα θαλασσινά και τα super foods. Νομίζω μια σαλάτα κινόα με πολλούς καρπούς κι ένα ωραίο φιλέτο σολομού θα ήταν ένα πολύ αγαπημένο της πιάτο.

Ποιοι θα είναι οι επόμενοι προορισμοί;

Ακολουθούν τα Χανιά και το Ναύπλιο και συνεχίζουμε.

Πηγή: TV Έθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved