Βαγγέλης Δρίσκας για MasterChef: «Δεν έχει τόσο ριάλιτι και δράμα η κουζίνα του εστιατορίου»
Media

Βαγγέλης Δρίσκας για MasterChef: «Δεν έχει τόσο ριάλιτι και δράμα η κουζίνα του εστιατορίου»

Ο Βαγγέλης Δρίσκας σχολιάζει το μαγειρικό show MasterChef και αποκαλύπτει σε ποιον κριτή έχει αδυναμία.

Παράλληλα, αναφέρεται στην τηλεοπτική μόδα της μαγειρικής, ενώ αποκαλύπτει τα μελλοντικά του επαγγελματικά σχέδια, κάνοντας μια ανακοίνωση.

Πώς σχολιάζετε την τάση του μαγειρεύειν στην ΤV;

Εγώ νομίζω ότι η μαγειρική είναι ένας κοινός τόπος όλων μας. Όλοι μαγειρεύ­ουμε για να φάμε ή για χόμπι. Είναι μια δραστηριότητα που αφορά τους πάντες και επομένως χωράνε πολλές εκφρά­σεις. Θέλεις να δεις κάποιον που μαγει­ρεύει διαφορετικά, καλύτερα ή χειρότε­ρα, να σχολιάσεις, να εμπνευστείς. Δεν εί­ναι μπάντζι τζάμπινγκ, που δεν θα πηδήξει κανείς. Είναι κουζίνα και θα μπουν μέσα να μαγειρέψουν.

Σας είχε γίνει πότε πρόταση να συμμετάσχετε στο «MasterChef»;

Όχι, είχα πάει στον πρώτο κύκλο ως γκεστ κριτής, οπότε έτσι καλύφθηκα. Είναι θέμα γνωριμιών, συνεργασιών, καναλιών, αν είσαι στο ένα κανάλι ή στο άλλο, αν συντρέχουν πολλοί λόγοι και παράγοντες για να συνεργαστείς.

Το όλο κλίμα που παρακολουθούμε στην κουζίνα του «MasterChef» θυμίζει την κατάσταση σε μια κουζί­να εστιατορίου;

Και ναι και όχι. Δεν έχει τόσο ριάλιτι και δράμα η κουζίνα του εστιατορίου, για­τί δεν έχεις χρόνο να σκεφτείς. Αλλά πίε­ση, ένταση, χαρακτήρες τέτοιους, καλούς, κακούς, ανισόρροπους και ισορροπημένους, έχει.

Πώς σας φαίνονται οι τρεις κριτές;

Μια χαρά. Έχω μια προσωπική προτίμη­ση στον κ. Κουτσόπουλο, τον συμπαθώ, τον ξεχωρίζω, μου αρέσει το στυλ του, το χιούμορ του και η προσέγγιση του. Οι άλ­λοι δύο είναι ΟΚ, δεν με αγγίζουν.

Μελλοντικά σχέδια;

Εκτός από το «Μy Greece» παράλληλα τρέχω δύο αλυσίδες franchising με ασια­τικό φαγητό και με γρήγορο φαγητό «by driskas». Τηλεοπτικά ενδέχεται να κάνου­με στο Οpen μια καλοκαιρινή εκπομπή μαγειρικής.

Πηγή: TV Έθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved