Αυτή είναι η νέα σειρά που θα αντικαταστήσει το «Τατουάζ»
Media

Αυτή είναι η νέα σειρά που θα αντικαταστήσει το «Τατουάζ»

Μετά το τέλος της σειράς Το Τατουάζ, έρχεται κάτι νέο!

Οι υπεύθυνοι του Alpha διαμορφώνουν το πρόγραμμα για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν με παλιές και νέες προτάσεις τόσο στην ελληνική μυθοπλασία όσο και στην ψυχαγωγία.

Κι ενώ το «Τατουάζ» ολοκληρώνεται με το τέλος της φετινής σεζόν, οι ιθύνοντες φαίνεται να αποφάσισαν ποια θα είναι η σειρά που θα το αντικαταστήσει. Πρόκειται για τη δραματική σειρά «Love After Love» «Αγάπη μετά την αγάπη». Όπως αναφέρει το περιοδικό Mytv η εν λόγω σειρά θα προβάλλεται τρεις φορές την εβδομάδα και θα έχει παραπάνω από μία ώρα διάρκεια.

Μάλιστα, εδώ και λίγες ημέρες, οι υπεύθυνοι του σταθμού βρίσκονται σε συζητήσεις με σεναριογράφους και σκηνοθέτες για να δουν ποιοι θα το αναλάβουν. Η ιστορία της σειράς θέλει μια εξωσυζυγική υπόθεση να αποκαλύπτεται με αφορμή το αυτοκινητικό δυστύχημα ενός παράνομου ζευγαριού.

Ο άντρας πέφτει σε κώμα, ενώ η γυναίκα βρίσκεται νεκρή ύστερα από καιρό. Τότε, η Αστυνομία καλείται να λύσει το μυστήριο. Η σειρά φέρει στο προσκήνιο τη μυστική αγάπη των εραστών και τον πόνο των εξαπατημένων.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved