Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Θα σκεφτόμουν πολύ σοβαρά την υιοθεσία»
Media

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Θα σκεφτόμουν πολύ σοβαρά την υιοθεσία»

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης εδώ και πέντε χρόνια υποδύεται τον Κωνσταντίνο στην επιτυχημένη σειρά του Alpha «Το σόι σου».

O ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για το που πιστεύει ότι οφείλεται η επιτυχία, για το τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια και αν θα σκεφτόταν την υιοθεσία.

Το «Σόι σου». Πέμπτη χρονιά για τη σειρά του Αlpha και μάλιστα με υψηλότερα νούμερα τηλεθέασης από την προηγούμενη σεζόν. Πού αποδίδεις την επιτυχία;

«Αν ξέραμε ακριβώς τη συνταγή της επιτυχίας, ειδικά για ένα σίριαλ που όπως είπες διανύει την πέμπτη σεζόν του, θα την επαναλαμβάναμε. Αν υπάρχει ένα μυστικό, ίσως είναι η αγάπη που έχουν δείξει στο σίριαλ όλοι οι συντελεστές του και με τη σειρά του ο κόσμος που έχει αγαπήσει το «Σόι». Μικρά παιδιά, μεγαλύτεροι που ίσως βρίσκουν κοινά σημεία με τη δική τους οικογένεια».

Θα σταθώ σε αυτό που είπες. Αρέσουν πολύ στους θεατές οι οικογενειακές κωμωδίες. Ισως είναι και αυτό μια συνταγή επιτυχίας;

«Σίγουρα υπάρχει αυτό που λες. Όμως δεν σημαίνει πώς οποιαδήποτε οικογενειακή κωμωδία μπορεί να πετύχει. Το «Σόι» ισορροπεί ανάμεσα σε συνθήκες και καταστάσεις μιας μέσης ελληνικής οικογένειας, χωρίς υπερβολές. Υπάρχουν βέβαια ιδιαίτεροι χαρακτήρες στη σειρά. Ολοι όμως οι χαρακτήρες είναι ανθρώπινοι, γήινοι. Στην κωμωδία βέβαια πάντα υπάρχει και το στοιχείο της υπερβολής, το θέμα όμως είναι πώς δίνεται στο κοινό. Το «Σόι» βέβαια έχει αγγίξει και κάποια πιο ευαίσθητα θέματα. Για παράδειγμα, οι εξωσωματικές στις οποίες καταφεύγουν αρκετά ζευγάρια που δεν μπορούν να κάνουν παιδί».

Στα προσεχώς, τώρα. Ο Κωνσταντίνος και η Αντωνία θα προχωρήσουν στην υιοθεσία ενός παιδιού;

«Δεν το ξέρω ακόμη. Οι σεναριογράφοι μας επιφυλάσσουν εκπλήξεις. Το μόνο βέβαιο είναι πως οι «Ζουζουνέλ» θέλουν ένα παιδί. Εύχομαι να τα καταφέρουν.

Υποθετικό το ερώτημα: Σε περίπτωση που με τη μελλοντική σύζυγο ή σύντροφο σου δεν μπορούσατε να αποκτήσετε παιδί, θα σκεφτόσουν την υιοθεσία;

«Η αλήθεια είναι πως δεν το έχω σκεφτεί. Τώρα κάπως μπήκε μες στο μυαλό μου με τον ρόλο. Νομίζω πως αν θέλεις να δημιουργήσεις οικογένεια, το σημαντικότερο είναι να θες να δώσεις αγάπη. Σίγουρα λοιπόν θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά. Το να μεγαλώσεις ένα παιδί είναι μεγάλη ευθύνη. Σίγουρα δεν θα έμπαινα στη διαδικασία σκέψης «δεν είναι δικό μου παιδί, δεν μπορώ να το αγαπήσω». Γονιός είναι αυτός που μεγαλώνει ένα παιδί και έχουμε άπειρα παραδείγματα γύρω μας».

Φαινομενικά ο Κωνσταντίνος είναι τελείως κόντρα ρόλος στο προφίλ του Αλέξανδρου Μπουρδούμη. Επειτα από πέντε χρόνια έχεις υιοθετήσει κάποια στοιχεία από την ήρωα;

«Σίγουρα δεν έχω υιοθετήσει. Ισως τη φωνή του καμιά φορά σαν «αλατοπίπερο» σε κάποια συζήτηση με κάποια παρέα. Ο Κωνσταντίνος είναι πολύ ωραίο πλάσμα πολύ αυθεντικό, που θα πει το σωστό πράγμα τη λάθος στιγμή ή το λάθος πράγμα... Ισως το έχω κάνει και εγώ κάποιες φορές, γιατί είμαι αυθόρμητος. Νομίζω, το ζευγάρι των «Ζουζουνέλ» δίνει μια διαφορετική νότα στο «Σόι» και το εισπράττω από τις αντιδράσεις του κόσμου. Δεν έχω κοινά με τον Κωνσταντίνο, αλλά αυτό είναι το ωραίο και η πρόκληση στη δουλειά μας: να ψάξουμε στοιχεία, να μπούμε στην ψυχοσύνθεση του ήρωα που υποδυόμαστε».

Ακούγεται πώς η σειρά ήδη πήρε «πράσινο φως» για μια έκτη σεζόν. Εχεις κάποια πληροφόρηση;

«Οχι, ακόμη δεν υπάρχει επίσημη πληροφόρηση. Φαντάζομαι εκεί γύρω στο Πάσχα το κανάλι θα συνομιλήσει μαζί μας, όπως συμβαίνει κάθε χρονιά».

Πηγή: ΤV Έθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved