«Πέτα τη φριτέζα»: Πρωταγωνίστρια της σειράς ετοιμάζεται να παντρευτεί
Media

«Πέτα τη φριτέζα»: Πρωταγωνίστρια της σειράς ετοιμάζεται να παντρευτεί

Ετοιμάζεται να ντυθεί νυφούλα στο πλευρό του αγαπημένου της.

Η πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 «Πέτα τη φριτέζα» διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της και ανυπομονεί για την ωραιότερη στιγμή της ζωής της.

Ο λόγος για την Ελένη Ουζουνίδου, η οποία έχει ήδη αρνηθεί θεατρικές προτάσεις για το καλοκαίρι, καθώς θέλει να αφοσιωθεί στις προετοιμασίες του γάμου της.

Ο σύντροφός της δεν ανήκει στον καλλιτεχνικό χώρο και ο γάμος θα γίνει τον Ιούλιο σε κλειστό οικογενειακό κύκλο. Άλλωστε, αυτός είναι και ένας από τους λόγους που δεν έχει γίνει γνωστή η ακριβής ημερομηνία του μυστηρίου όπως και το μέρος που θα τελεστεί.

Η Ελένη Ουζουνίδου έχει στο ενεργητικό της αρκετές θεατρικές επιτυχίες όπως ο «Αρίστος» και η «Η ψιλικατζού» ενώ έχει ξεχωρίσει για τους κωμικούς ρόλους που έχει υποδυθεί μέχρι στιγμής.

«Ο σύντροφος μου. Είναι σπάνιος ο κόσμος του. Αισθάνομαι μαζί του πολύ ευτυχισμένη. Φυσικά και η οικογένεια μου. Με τις ανιψιές μου, νιώθω απόλυτα ευτυχισμένη» είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή της όταν ρωτήθηκε τι είναι αυτό που την κάνει ευτυχισμένη.

Ελένη Ουζουνίδου
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved