Αντώνης Καρυστινός: «Η πρωτιά είναι ακόμη μεγαλύτερη όταν ξέρεις ότι ο ανταγωνισμός είναι σαρωτικός»
Media

Αντώνης Καρυστινός: «Η πρωτιά είναι ακόμη μεγαλύτερη όταν ξέρεις ότι ο ανταγωνισμός είναι σαρωτικός»

Περίπου 1.200.000 τηλεθεατές συντονίζονται καθημερινά στον ΑΝΤ1, για να δουν τη δραματική σειρά μυ­στηρίου «Η επιστροφή», με θέμα την απαγωγή και την εξα­φάνιση ενός παιδιού.

Η τηλεθέαση χτυπά... κόκκινο, καθώς το σίριαλ έχει όλα τα συστατικά, από το σε­νάριο μέχρι το καστ, για να γίνει επιτυχία. Ο Αντώνης Καρυστινός (που υποδύεται τον Ορέστη), μίλησε για την επιτυχία της σειράς και την επιστροφή της μυθοπλασίας στην ελληνική τηλεόραση.

«Μας έχει χαροποιήσει αυτή η αποδοχή του κόσμου. Αυτή η πρωτιά είναι ακόμη μεγαλύτερη όταν ξέρεις ότι παίζεις στη βρα­δινή ζώνη, όπου ο ανταγωνισμός είναι σαρωτικός, θα έλεγα ότι η επιστροφή της καλής, ελληνικής μυθοπλασίας, πέρα απάτη δημι­ουργία μιας ωραίας και ποιοτικής τηλεόρασης, έχει για μένα και μια πιο σημαντική παράμετρο: την αύξηση θέσεων εργασίας στην οπτικοακουστική αγορά της χώρας, σε μια Ελλάδα που έχει πλη­γεί πάρα πολύ από την οικονομική κρίση. Το ότι εργάζεται ο κόσμος και βγάζει το ψωμί του, και μάλιστα στα δημιουργικά, έχει μεγάλη αξία. Οι ελληνικές σειρές ενισχύ­ουν στο ψυχαγωγικό πρόγραμμα ενός σταθμού την κουλτούρα της χώρας, τη γλώσσα, τον πολιτισμό».

Πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved