Media

Ο Αντώνης Καρυστινός ασκεί σκληρή κριτική στα realities - Μιλά για εξευτελισμό

O Αντώνης Καρυστινός πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά Η Επιστροφή και δεν διστάζει να ασκήσει αυστηρή κριτική στα reality shows.

O ηθοποιός εστιάζει στον εξευτελισμό των συμμετεχόντων, και τους εφιστά την προσοχή, λέγοντας:

«Η ελεύθερη ιδιωτική τηλεόραση φτιάχνει παραγωγές για όλα το γούστα. Το επικίνδυνο για εμένα σ' αυτές τις reality παραγωγές είναι πως υπονομεύουν, μεταμορφώνουν, εξευτελίζουν τους νέους που συμμετέχουν σ' αυτά. Εκεί χρειάζεται από τα νέα παιδιά που ψάχνουν μια ευκαιρία να έχουν καλύτερη κρίση των πραγμάτων. Τα κίνητρο αυτών των παραγωγών είναι η τηλεθέαση και το κέρδος. Οι παί­κτες πλέον πρέπει να είναι υποψιασμέ­νοι. Ξέρει ότι τους περιμένει ένα κόνσεπτ που στοχεύει στην προοωπικότητά τους και σκοπό της έχει την ίντριγκα. Τα realities είναι ένα κοινωνιολογικό φαινόμενο. Με πειράζει ο ακραίος εξευτελισμός των παικτών».

Ο ηθοποιός συνεχίζει, μιλώντας για τις απαιτήσεις της σειράς στην οποία πρωταγωνιστεί, ενώ παράλληλα αναφέρεται στις παραγωγές της ΕΡΤ, αλλά και στην επιστροφή του Μανούσου Μανουσάκη:

«Οπως και η ενημέρωση και τα ντοκιμαντέρ! Εμείς στην "Επιστροφή" δίνουμε ό,τι καλύτερο, μπορούμε από τον εαυτό μας, τρέχουμε σε καθημε­ρινή βάση, γιατί δεν έχουμε τις προδι­αγραφές με τις οποίες γυρίζεται η σει­ρά «Η ζωή εν τάφω» στην ΕΡΤ: ένα επεισόδιο ανά 15 ημέρες. Δεν υπάρχει σύγκριση στις συνθήκες. Οι σκηνο­θέτες, οι σεναριογράφοι, όλοι οι συντελεστές της "Επιστροφής" κάνουν υπέρβαση των δυνάμεων τους! Δεν γίνεται διαφορετικά... Πληροφορούμε ότι ο Μανούσος Μανουσάκης στο Οpen γυρίζει "Το κόκκινο ποτάμι" μια σειρά για τη Γενοκτονία των Ποντίων-Λένε ότι θα είναι η πιο μεγάλη παραγωγή, μετά το "Νησί", γυρισμένη σε Ελλάδα, Ρωσία, Γαλλία. Αυτό με έχει χαροποιήσει πάρα πολύ, γιατί ξέρω ότι άθε επεισόδιο θα γυριστεί με κινηματογραφική οπτική».

Πηγή: Espresso

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved