Survivor: Το τραγικό παρελθόν της Δήμητρας Βαμβακούση
Media

Survivor: Το τραγικό παρελθόν της Δήμητρας Βαμβακούση

Είναι δυναμική και το έχει αποδείξει από την πρώτη μέρα που βρέθηκε στον Άγιο Δομίνικο για το Survivor.

Έχει μάθει ν’ αγωνίζεται από μικρή και το αποδεικνύει η τραγική ιστορία της ζωής της. Η Δήμητρα σε πολύ μικρή ηλικία βίωσε την απώλεια. Όταν ήταν εφτά χρονών έχασε την μικρότερη αδελφή της από καρκίνο.

Λίγα χρόνια αργότερα, όταν η παίκτρια του Survivor 3 ήταν 15 χρονών έχασε από την ίδια ασθένεια τον ξάδελφό της, με τον οποίο είχε πολύ καλή σχέση, αφού έμεναν και στην ίδια πολυκατοικία.

Πέντε χρόνια αργότερα, ο καρκίνος «χτύπησε» ξανά την πόρτα της Δήμητρας, αφού έχασε την κολλητή της φίλη, κάτι που της στοίχισε πολύ αφού την είχε σαν αδελφή της.

Παρά τις δυσκολίες της ζωής, η Δήμητρα ήταν μαχήτρια και κατάφερε να σημειώσει μεγάλες επιτυχίες στον αθλητισμό και συγκεκριμένα στο άλμα επί κοντώ. Αυτό, είναι κάτι που την έχει βοηθήσει και στον στίβο μάχης του παιχνιδιού επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Τέλος, η Δήμητρα έχει κάνει και το πέρασμά της από τον χώρο του modeling καθώς το 2015 πήρε μέρος στα Πελοποννησιακά καλλιστεία κατακτώντας τον τίτλο Μις Πελοππόνησος. Μάλιστα, στα ίδια καλλιστεία τον τίτλο Σταρ Πελοπόννησος πήρε η Ειρήνη Στεριανού από το Greece’s Next Top Model.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved