Η αποκάλυψη για το Pretty Woman που δε γνωρίζαμε
Media

Η αποκάλυψη για το Pretty Woman που δε γνωρίζαμε

Μια απίστευτη αποκάλυψη έρχεται στο φως της δημοσιότητας αρκετά χρόνια μετά για την ταινία Pretty Woman.

Η Julia Roberts που υποδυόταν μια ιερόδουλη, είχε συναναστραφεί με γυναίκες που έκαναν αυτή τη δουλειά προκειμένου να μπει στο πετσί του ρόλου.

Αυτό το αποκάλυψε η χήρα του σκηνοθέτη της ταινίας Μπάρμπαρα Μάρσαλ. Τότε δούλευε ως νοσοκόμα και πρόσφερε εθελοντική εργασία σε μια κλινική για φτωχούς στο Λος Άντζελες, όταν ο σύζυγός της Γκάρι δέχτηκε να σκηνοθετήσει την ιστορία μιας εκδιδόμενης που έκανε τον επιτυχημένο «πειρατή» εταιριών Ρίτσαρντ Γκιρ να την ερωτευτεί.

«Ο Γκάρι δεν με επισκεπτόταν ποτέ στην κλινική, επειδή ήταν υποχόνδριος και φοβόταν μήπως κολλήσει κάποια ασθένεια» αποκάλυψε στο «Page Six» και εξήγησε πως την ρώτησε ο σύζυγός της εάν θα μπορούσε να πάει εκεί η Julia Roberts για να μιλήσει με κάποιες από τις ασθενείς.

Η Julia Roberts είχε κάνει την ταινία «Mystic Pizza» αλλά δεν ήταν ακόμη πολύ γνωστή. «Μάζεψα λοιπόν δυο νεαρές γυναίκες που έρχονταν συχνά στην κλινική και έδωσε σε κάθεμία τους 35 δολάρια για να συναντηθούν μαζί της. Είναι μια δυνατή γυναίκα, που μπορεί να φροντίσει τον εαυτό της και μπροστά στις κάμερες και μακριά από αυτές»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved