The 2night Show: Το ξέσπασμα της Ιωάννας Λίλη: «Ήταν τρομερά χυδαίο»
Media

The 2night Show: Το ξέσπασμα της Ιωάννας Λίλη: «Ήταν τρομερά χυδαίο»

Η Ιωάννα Λίλη, η παρουσιάστρια της εκπομπής «Revenge Body» του Open TV, βρέθηκε στην καρέκλα του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για πολλές άγνωστες πτυχές της ζωής της.

Η κουβέντα τους ξεκίνησε για την απίθανη σιλουέτα της όμορφης παρουσιάστριας η οποία αν και μαμά δύο παιδιών, είναι πολύ κομψή και στιλάτη. Μάλιστα, η ίδια αποκάλυψε ότι στην εγκυμοσύνη της κόρης της Μαρίας πήρε 24 κιλά και στον γιο της 23. Φυσικά, η συζήτηση περιστράφηκε και γύρω από τον γάμο της με τον Θοδωρή Ζαγοράκη ο οποίος μέχρι τώρα είναι πολύ επιτυχημένος.

Όσο για τη συμπεριφορά της, η ίδια παραδέχτηκε: «Κάποιοι πριν με γνωρίσουν νομίζουν ότι είμαι σνομπ. Μπορεί να είναι η άμυνά μου αυτή».

Όσο για την καριέρα της ως μοντέλο, η Ιωάννα Λίλη σχολίασε: «Πληρώνεις το τίμημα του να είσαι μοντέλο γιατί πάντα προσπαθείς να αποδείξεις πως δεν είσαι ελέφαντας».

Όταν αργότερα στη συζήτηση αναφέρθηκε ξανά το όνομα του Θοδωρή Ζαγοράκη, η Ιωάννα Λίλη μίλησε με τα πιο γλυκά λόγια για εκείνον λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είναι πολύ τρυφερός άνθρωπος και πατέρας και χαίρομαι που το λέω δημόσια… Η ασφάλειά μου είναι το σπίτι μου και η οικογένειά μου». Φυσικά, δεν έκρυψε και την πικρία της για όσα γράφονταν στην αρχή του γάμου της με τον Θ. Ζαγοράκη: «Υπήρχε εταιρία στοιχημάτων για το πόσο θα αντέξουμε μαζί. Τρομερά χυδαίο».

Η Ιωάννα Λίλη επίσης αποκάλυψε και το επόμενο σημαντικό βήμα του συζύγου της καθώς έγραψε ένα παιδικό βιβλίο με τίτλο "Παίξε μπάλα".

Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα με τις δηλώσεις της παρουσιάστριας...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved