Ο Στέλιος Κρητικός εξηγεί γιατί το Survivor Ελλάδα-Τουρκία δεν έχει τηλεθέαση
Media

Ο Στέλιος Κρητικός εξηγεί γιατί το Survivor Ελλάδα-Τουρκία δεν έχει τηλεθέαση

Ο Στέλιος Κρητικός συμμετείχε στο περσινό Survivor και αναφέρεται στην μικρή αποδοχή του φετινού κύκλου.

O ηθοποιός μιλά, επίσης, για την κόντρα που είχε με συμπαίκτη του στο περσινό reality επιβίωσης, ενώ παράλληλα αναφέρεται και στην απόφασή του να συγγράφει παιδικά παραμύθια.

Πώς ξεκίνησες την συγγραφή παιδικών παρα­μυθιών και θεατρικών έργων;

Κάτι που ίσως κάποιοι δεν γνωρίζουν είναι πως από την πρώτη στιγμή που μπήκα στο θέ­ατρο, ασχολήθηκα μόνο με το παιδικό για πολ­λά χρόνια. Στην πορεία της ζωής μου άρχισα σιγά- σιγά να πειραματίζομαι, να γράφω κειμε­νάκια και αυτό εξελίχθηκε και άρχισα να γρά­φω έργα παιδικά θεατρικά, Έχω γράψει πάνω από 30 παιδικά θεατρικά.Έτσι μου γεννή­θηκε και η επιθυμία να γράψω ένα βιβλίο, -ένα παραμύθι που θα «μπει» στα σπίτια και θα «αγγίξει» τις καρδιές των μικρών παιδιών, Το «Όταν ο μικρός Ντομινίκ, θύ­μωσε με το φεγγάρι» από τις εκδόσεις Λιβάνη. Είμαι χαρούμενος γιατί οι πωλήσεις πάνε πολύ καλά και βρίσκεται στην 4η έκ­δοση.

«Όταν ο μικρός Ντομινίκ θύμωσε με το φεγγάρι». Εσύ με τι θυμώνεις στη ζωή σου;

Θυμώνω με το ψέμα, την αχαριστία, με άτολμους ανθρώπους και παρατηρώ πως όσο μεγαλώνω θυμώνω πιο πολύ.

Στο «Survivor» σε είδαμε πραγματικά να θυμώνεις.

Ναι, είχα θυμώσει και πάρα πολύ, μάλιστα, θύμωσα πολύ όταν ένιωσα στο παιχνίδι την μεγάλη αχαριστία. Δεν θα αναφέρω το όνομα αυτού του συγκεκριμένου τυχαίου. Δεν του αξίζει. Στην πραγματική μου ζωή έχω «κλειδώσει» γύρω μου ανθρώπους που τους αγαπώ, με αγαπάνε, τους σέβο­μαι. Με σέβονται, με τιμούν και τους τιμώ. Στο παιχνίδι είχα έντονη την έλλειψη της οικογένειάς μου. Ήταν ένα απίστευτα δύσκολο κομμάτι για εμένα.

Πώς βλέπεις το γεγονός ότι το «Survivor 3» δεν έχει την ίδια απήχηση στον κόσμο όπως τα προηγούμενα;

Η Ελληνική κοινωνία με όλα αυτά τα σό­ου, έχει δείξει πως υπάρχει μια μικρή μείωση στην τηλεθέαση. Πόσο μάλλον που μετά το «Survivor 1», άλλα κανάλια προ­χώρησαν και εκείνα στην παραγωγή και παρουσίαση όμοιων ή και πανομοιότυπων realities που όλο αυτό έχει λίγο κουράσει τον κόσμο.

Πηγή: Grande

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved