Λεωνίδας Μαράκης: «Η συγγραφή είναι μία διέξοδος»
Media

Λεωνίδας Μαράκης: «Η συγγραφή είναι μία διέξοδος»

Μπορεί να πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του Ant1 «Πέτα τη Φριτέζα» όμως ο Λεωνίδας Μαράκης ανήκει και στη συγγραφική ομάδα της σειράς «Έλα στη θέση μου».

Ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξη του απαντά στο πώς καταφέρνει και συνδυάζει και τα δυο.


Παράλληλα, ανήκεις στη συγγραφική ομάδα του «Έλα στη θέση μου». Πώς είναι να συνδυάζεις την υποκριτική με τη συγγραφή; «Είναι η τρίτη χρονιά που είμαι στη συγγραφική ομάδα του «Έλα στη θέση μου» και συνέπεσαν και τα δύο μαζί. Στην αρχή έλεγα ότι δεν θα τα καταφέρω, αλλά όχι μόνο δεν είναι κουραστικό, με κρατάει σε μία εγρήγορση. Μου αρέσουν πολύ και τα δύο, μου δίνουν χαρά»


Η συγγραφή είναι ένα διέξοδο στη ρουτίνα της καθημερινότητας; «Η συγγραφή είναι μία διέξοδος, αλλά πρέπει να σηκωθείς το πρωί, να γράψεις ένα επεισόδιο σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα καινά το παραδώσεις. Είναι, όμως, εξίσου δημιουργικό με την υποκριτική», λέει και μιλά για τις εξελίξεις της σειράς Πέτα τη φριτέζα.


Η «Λαγουδέρα» χωρίζεται στα δύο και ο Σωκράτης, αντί να μείνει στο «στρατόπεδο» του πατέρα του, επιλέγει αυτό του Κίμωνα...

«Η Φωτεινή τον παροτρύνει να γίνει πιο θαρραλέος. Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, ο Σωκράτης αποφασίζει να κάνει το πιο γενναίο βήμα. Να πάει κόντρα στον πατέρα του και να του πει ότι θα δουλεύει με τον Κίμωνα. Εν αντιθέσει με τον Λάκη, που παραμένει με την πλευρά του Αντρέα. Όπως καταλαβαίνεις, ο Αντρέας και ο Σωκράτης έρχονται σε μεγάλη κόντρα, καθώς ο πρώτος δεν μπορεί να δεχτεί ότι το ίδιο του το αίμα τον πρόδωσε! Παράλληλα, όμως, υπάρχουν και αστείες καταστάσεις. Ενα μαγαζί χωρισμένο στα δύο και διεκδικούμε τους πελάτες», λέει ο ίδιος στο περιοδικό Mytv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved