Ηλίας Μουλάς: «Ο Γιάννης Μπέζος δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του»
Media

Ηλίας Μουλάς: «Ο Γιάννης Μπέζος δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του»

Ο Ηλίας Μουλάς μας συστήθηκε καλύτερα μέσα από τη σειρά «Αστέρας Ραχούλας», ενώ φέτος τον απολαμβάνουμε στη σειρά του Ant1 «Πέτα τη φριτέζα».

Τι αίσθηση του έχει αφήσει αυτή η συνεργασία;

«Πραγματικά νιώθω πάρα πολύ τυχερός που είμαι με αυτή την ομάδα
γιατί έχω κάνει μόνο δύο σειρές, τον «Αστέρα Ραχούλας» και το «Πέτα τη φριτέζα», οι οποίες ήταν πολύ ωραίες, με πολύ καλούς συνεργάτες»


Περίμενες ότι η σειρά θα αγαπηθεί;


«Ποτέ δεν ξέρεις και ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τίποτα. Ωστόσο μέσα μου το πίστευα, συγκεκριμένα από την πρώτη συνάντηση που κάναμε όλη η ομάδα. Καταλάβαμε ότι είμαστε όλοι στο ίδιο μήκος κύματος, ότι όλοι αγαπάμε αυτό που κάνουμε και δεν υπάρχει κάποιος που να 'ναι τύπου «δημόσιος υπάλληλος». Δηλαδή να χτυπήσει την κάρτα του και να πάρει τα λεφτά του. Όταν αγαπάς αυτό που κάνεις και δεν είναι άρπα κόλλα, ο κόσμος θα το εκτιμήσει!»


Πέρα από τους σεναριογράφους και τον σκηνοθέτη Ανδρέα Μορφονιό, έχετε και τον Γιάννη Μπέζο, ο οποίος δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του. Σωστά;

«Ο Γιάννης Μπέζος δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του και είναι μεγάλο κεφάλαιο της ελληνικής τηλεόρασης και του θεάτρου. Είναι απίστευτος επαγγελματίας, την πρώτη φορά που ήμασταν μαζί, μου έκανε μεγάλη εντύπωση, ως νέος ηθοποιός, ότι ενώ τελείωσε τη σκηνή του δεν πήγε στο καμαρίνι του για να ξεκουραστεί ή να περιμένει την επόμενη σκηνή του, αλλά κάθισε να βλέπει τις σκηνές μας. Μας βοηθάει να τις φτιάξουμε καλύτερα. Τον νοιάζει το συνολικό αποτέλεσμα

Σας έχει συμβεί κάποιο ευτράπελο; «Πάρα πολλές φορές: Ειδικά με τον Λεωνίδα (σ.σ.: Μαράκη), που κάνουμε τα ξαδέλφια, έχει τύχει να μην μπορούμε να κοιταχτούμε στα μάτια. Αποφασίζουμε να παίξουμε μία σκηνή χωρίς να κοιταζόμαστε, διαφορετικά δεν θα πάμε στα σπίτια μας (Γελάει.)», λέει ο ηθοποιός στο Mytv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved