Media

«Τα ίσια ανάποδα» για γνωστή δημοσιογράφο και πρώην παίκτρια του Survivor

«Γυναίκες ενωμένες ποτέ ηττημένες». Αυτό σκέφτηκε η δημοσιογράφος και η πρώην παίκτρια του Survivor και σκέφτηκαν να ενώσουν τις φωνές και τις δυνάμεις τους με στόχο να γίνουν το επόμενο ραδιοφωνικό δίδυμο.

Ο λόγος για την Ειρήνη Κολιδά και την Σπυριδούλα Τριάντου, οι οποίες το Σάββατο 30 Μαρτίου ξεκινάνε το ραδιοφωνικό τους ταξίδι.

Κάθε Σαββατοκύριακο θα χαρίζουν στους ακροατές ένα απολαυστικό δίωρο που θα περιλαμβάνει lifestyle ειδήσεις, αποκλειστικά νέα, υπέροχα παιχνίδια, συμβουλές για καλύτερη ζωή, συνεντεύξεις από τον καλλιτεχνικό χώρο αλλά και πολλά δώρα!

Η Ειρήνη Κολιδά μετά το τέλος του παιχνιδιού επιβίωσης εξέφρασε την επιθυμία της ν' ασχοληθεί με την τηλεόραση και το καλοκαίρι με την Ιλένια Ουίλιαμς παρουσίαζε ένα γυναικείο μαγκαζίνο. Ωστόσο, η πρόταση για το ραδιόφωνο ήταν κάτι που τις κέντρισε το ενδιαφέρον και είπε το «ναι» σε αυτή τη νέα πρόκληση.

Μπορεί η μεγάλη της αγάπη να είναι η γυμναστική, αλλά της αρέσει να δοκιμάζει νέα πράγματα. Μέσα σε όλες τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, φροντίζει να αφιερώνει και χρόνο στον γιο της.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved