Θανάσης Ζερίτης: «Είμαι κι εγώ δοτικός και οξύθυμος σαν τον Πέτρο του Μην Ψαρώνεις»
Media

Θανάσης Ζερίτης: «Είμαι κι εγώ δοτικός και οξύθυμος σαν τον Πέτρο του Μην Ψαρώνεις»

Ο Θανάσης Ζερίτης μιλά για τον Πέτρο, τον ήρωα του στη σειρά «Μην Ψαρώνεις», αποκαλύπτοντας ότι έχει βάλει πολλά δικά του στοιχεία στον ρόλο.

Ο ηθοποιός δηλώνει ότι έχει κοινά με τον ήρωά του, λέγοντας:

«Είμαι κι εγώ δοτικός και οξύθυμος και οι δικοί μου άνθρωποι, όταν βλέπουν τη σειρά, αναγνωρίζουν στον Πέτρο στοιχεία του χαρακτήρα μου».

Ο νεαρός πωλητής δουλεύει στην ψαραγορά, στον πάγκο του Μανώλη (Θοδωρής Αθερίδης), και είναι κολλητός φίλος του Λεωνίδα (Γιάννης Σίντος). Θεωρεί τον Μανώλη μέντορα του, αλλά είναι κρυ­φά ερωτευμένος και με τη Στέλλα (Φαίδρα Δρούκα). Αστείος, πολυ­λογάς και «party animal», συνοδεύει πάντα τον Λεωνίδα στις νυχτε­ρινές κραιπάλες και τελευταία βασανίζεται από τις γυναίκες!

«Οντως βασανίζεται πολύ από τις γυναίκες. Δεν είναι μία αλλά τρεις που διεκδικούν την καρδιά του, όμως στα γυρίσματα διασκε­δάζουμε όλοι πάρα πολύ μ' αυτόν τον... συνωστισμό και περνάμε όμορφα» αναφέρει και συμπληρώνει: «Κι αυτό το λέω πραγματικά και δεν είναι μια φράση κλισέ, γιατί τόσο το σενάριο όσο και η σκη­νοθεσία της σειράς έχουν κάνει κι κι εμάς τους ίδιους να αναρωτιόμα­στε τι θα γίνει στα παρακάτω επεισόδια».

Τι θα γίνει στη συνέχεια της σειράς όμως;

«Δεν θέλω να χαλάσω την αγωνία του κοινού για το τι θα συμβεί προοεχώς, γι' αυτό και δεν μπορώ να αποκαλύψω πε­ρισσότερα. Αυτό που μπορώ να πω είναι πως δεν είναι τίπο­τα δεδομένο».

Με τη Μαρία Διακοπαναγιώτου, η οποία μπήκε πρόσφατα στη σειρά, μοιράζονταν μέχρι πρότινος το ίδιο θεατρικό σανίδι στην παράσταση «Επιθεωρητής» του Γκόγκολ, όπου ο ηθοποιός υποδυόταν τον έπαρχο της πόλης. Ετσι, όταν ανακοι­νώθηκε η τηλεοπτική συνεργασία τους, χαροποίησε ιδιαίτερα και τους δύο.

Παράλληλα, ο Θανάσης κερδίζει το χειροκρότημα και στο θέατρο του Νέου Κόσμου με την ομάδα του 4frontal, σκηνοθετώντας την παράσταση «Μύρτο» του Π. Μάτεσι, που θα παίζεται, όπως όλα τα θεατρικά, μέχρι την Κυρια­κή των Βαΐων, από Τετάρτη έως Κυριακή.

Ήξερε ανέκαθεν ότι η υποκριτική είναι αυτό με το οποίο ήθελε να ασχοληθεί επαγγελματικά;

«Ναι, νομίζω ότι από πάντα ήξερα ότι θα ασχοληθώ με κάποιον τρόπο με το θέατρο. Την απόφαση, όμως, την πή­ρα στα 22α γενέθλια μου, όταν συνειδητοποίησα ότι έχει έρ­θει η κατάλληλη ώρα. Και τελικά η απόφαση αυτή με δικαίω­σε».

Πηγή:Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved